Mobilabonnement og gavekort i ét

Sådan forløb operationen i dag <3

Yes, puha, endelig overstået! I dag var det aller sidste gang William skulle opereres i armen. (læs her hele historien om hvorfor William skulle opereres) Jeg havde slet ikke sovet hele natten, så jeg var godt træt da jeg gik ind og hev William op kl. 5.30 i morges. Vi skulle være ude ved Hvidovre Hospital kl. 7.30, men når det er noget så vigtigt som en operation, så er jeg der gerne en halv times tid før jeg skal være der. Ude på hospitalet mødtes vi med Williams morfar som William løb i møde med den største krammer 😀 .. Inden vi skulle afsted havde jeg pakket hans nye Ninja Turtles madkasse med en masse lækkerier i 😉 , han vidste vi skulle have den med, og at man først måtte spise den, når man vågnede op på hospitalet. Vi var så heldige ude på hospitalet, at vi allerede kom til lidt over 8.

Uanset hvor mange gange jeg efterhånden har prøvet det, så vender jeg mig aldrig til at se min lille dreng i fuld narkose. Han var så nuttet da han skulle have masken på. Han bliver bedt om at tænke på det bedste han ved, og William svarer “IS! og mor” <3 Åhhh han smelter mig jo fuldstændig den lille nussegøj. Han tog det fuldstændig i stiv arm, og det er så sejt at se hvordan min lille soldier bare klarer det til top karakter! Jeg er dælme stolt af ham <3

Inden han vågnede fra narkosen blev jeg kaldt ind til ham, så jeg kunne være der når han vågnede. Der gik 45 minutter….. 45 minutter hvor jeg ikke måtte nusse, kysse, ae eller i det hele taget røre ved ham, men bare kunne stå og kigge på ham<3 Dét var hårdt! Grunden til man skal lade dem være, er at de selv skal have lov til at vågne op, og ikke blive vækket for tidligt. Da han endelig slog øjne op, fik jeg lov til at lægge mig op ved siden af ham i sengen, nusse og kysse ham <3 Morfar blev kaldt ind og William fik lov til at åbne gave, spise slik, is og drikke en helt masse. Efter han var klar i hovedet igen fik vi lov til at tage hjem. Amen det hele gik så hurtigt i dag 🙂 ..

Da vi kom hjem så vi den Ninja Turtles film William havde fået af sin morfar 3 gange i træk 😀 .. Williams far Jesper kom senere på dagen for at se til ham, og så greb jeg chancen for lige at få et par timers søvn 🙂 Virkelig luksus og tiltrængt! – og så kunne de have lidt mande hygge tid 😀

William har været rigtig glad hele dagen og ringede selv stolt ned til børnehaven og fortalt det hele var gået godt og at han havde fået gipsen af. Udover det, var de jo også inde i armen for at fjerne de pinde der havde holdt tingene på plads. Dem fik han med hjem, sammen med masken han havde fået på under narkosen 🙂 Nu skal armen bare holdes i ro den næste uges tid. Det er dog vigtig at han stadig prøver at bruge den, uden at overbelaste den 🙂 Hold op jeg er stolt af min lille seje dreng! <3

 photo 2AB904B4-6851-47BF-9A49-D36114A9A3DA_zpstqhnxkh6.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilabonnement og gavekort i ét