En helt fantastisk weekend <3

En vild weekend <3

Fredag havde jeg en aftale med min bedste ven, som lige var kommet hjem fra Tokyo 😀 vi skulle så meget i byen!! Planen var at vi sku ha flora pigen med, men hun blev forhindret pga. Sygdom :/ , i stedet startede vi hos mig, med en helvedes masse sprut, blandt andet mit yndlings: vodka/redbull og Mokai!! 😀 og så kom Pernille lige forbi inden hun sku videre i byen, super hyggeligt! Og tiden gik bare stærkt, for pludselig var klokken 12 og vi sku se at komme afsted, vi endte til sidst på A-bar hvor jeg shakede for vildt på bordene, indtil dørmanden kom og brokkede sig *host* dumme svin *host* Havde endda fået tilladelse af bartenderen :b pyt skidt, jeg var hjemme kl 6 om morgen og stod allerede op igen kl. 8 for så at gøre rent.. Min hjerne VIL bare ikk sove længe efter jeg har fået William. Jeg kan altid max. sove til kl. 8 :/ det er faktisk lidt noget lort når man har muligheden for at sove igennem engang imellem.. Men igen, det var det hele værd. Længe siden jeg har hygget mig SÅ meget <3 og ka jeg blære mig med at jeg har verdens bedste ven, igennem 10 lange skønne og oplevelsesrige år 😀

 photo 1372966_10201327234757584_121600973_n_zps288d2cff.jpg“>

Søndag var William og jeg morgen friske og startede dagen med en tur på legepladsen, lige efter morgenmaden. Og da han måtte bestemme hvad vi skulle bruge formiddagen på, så valgte han bagefter at vi skulle ud og kører i tog ;b så det gjorde vi da 😀

Håber i alle har haft en lige så fantastisk weekend som jeg.

Kys’mys AS <3

 photo 1415736_10201338316754627_1395874529_n_zpsb085299a.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt fantastisk weekend <3