Under kniven igen i morgen

Mobilabonnement og gavekort i ét

Okay, det lyder simpelthen for godt til at være sandt, men det abonnement findes rent faktisk! Mobilabonnementet til den ultimative shopaholic! Hos Zenji tilbyder de alletiders abonnement, hvor man betaler en fast lav ydelse på 200 kr. om måneden, for fri sms, fri mms, fri tale og 10 GB data OG et gavekort på 100 kr.

Så du betaler reelt kun 100 kr. for selve abonnementet og på bare et år, kan du skrabe gavekort sammen til en samlet værdi på 1200 kr.! Næste gang jeg skal skifte abonnement, så står det helt klart at det er her, jeg vil bruge mine penge.
Stederne du kan vælge at få udstedt dit gavekort til er Matas, Magasin, Baresso, Nordisk film biografer, Saxo, Inspiration, Smart Box, Miinto.dk, Ezzence, Deezer, Zalando, Vero Moda, Elle, Stylepit og Det Kongelige Teater. Altså, en masse af de steder hvor vi (især kvinder) alligevel bruger masser af penge. Af samme grund går teleselskabet under navnet “Det forkælende teleselskab”.

Som kvinde tænker jeg bare SHOPPING lige med det samme 😀 – man går jo alligevel med medlemskort til samtlige butikker for at samle på bonuspoint hver gang man shopper. Her får man det hver måned inkluderet i sit telefon abonnement, fantastisk! Hvis man er en mand og ikke selv er den store shopper, så kunne man jo hver måned forkæle sin kæreste, mor, søster eller veninde med et gavekort til et af disse lækre steder 😀

 photo 330B7B68-863C-49C0-BDEC-57B3F3E1EFF4_zpsxted7ktb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zpsea4bec69.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under kniven igen i morgen