Lego lego lego. <3 Vi elsker at lege :D

Sommerfest i børnehaven <3

Uha uha uha, det er lige den slags arrangementer jeg bare elsker. William havde glædet sig hele ugen, og igår var dagen hvor vi skulle til sommerfest i børnehaven. <3 Williams far Jesper, var naturligvis også inviteret og William var ret stolt over at have ham med. Han havde faktisk ikke snakket om andet 😀
 photo 1924382_10203399774329778_2901688323139110635_n_zpsfc4b6caf.jpg
Men der var den der klassiske “forældrene står for maden halløj” :D. Så der kom mine kokkekunst skaber (eller mangel på samme) virkelig på prøve… For jeg ville så gerne lave noget lækkert, der bare sparkede for vildt røv ;b .. Jeg valgte at gå i krig med en broccoli salat, da jeg selv er fuldstændig vild med den salat! Den skulle dog stå på køl min. 24 timer, så det fiksede jeg lige dagen inden, det plejer at være en salat som alle er crazy med når de først smager den, så jeg tænkte at jeg ville lave en 3 dobbelt potion :b (det tog da også et par gode timer) .. Til salaten lavede jeg asiatiske frikadeller, der er rigtig mange muslimske familier i børnehaven, så derfor valgte jeg asiatiske (oksekød og kyllingekød) frem for traditionelle danske frikadeller. De smager faktisk også mere friske og lækre, da de både er fyldt med chili og ingefær. -Mumsemums! De blev godt nok også revet væk 😀 Til at runde det hele af med, lavet jeg farvede pastaskruer med grøn pesto, lidt oliven olie og oregano .<3 Så mad, havde vi masser af 😀

Det er godt nok også hyggeligt at komme de andre forældre ved, og få tid til at snakke med både dem og pædagogerne på en anden måde end til dagligt 🙂 .. Desuden, er det den bedste vuggestue jeg kunne ønske for min søn, alle pædagogerne er bare så flinke og rare, man føler sig så velkommen. William har det bare alletiders der 🙂 ..

Der var en også en kage konkurrence til sommerfesten, og jeg havde sagt til William, at jeg nok skulle prøve om vi kunne nå at bage en han kunne ta med :).. Jeg var nemlig i skole hele sidste uge, så jeg havde super travlt med at skrive opgave 😀 heldigvis fik jeg meget tidligt fri fra skole igår, så hentede ham med det samme, og så gik vi ellers i krig i køkkenet med den lækreste chokoladekage jeg kan opskriften på 🙂 Super luftig og let, men samtidig en ordentlig sukker bombe. 😀 Især efter William havde en skøn ide om at vi skulle pynte den med slik, over det hele på kagen 😀 ..
 photo 14967_10203399773649761_3214939124873649893_n_zpseed910f1.jpg
Se det flotte resultat 🙂 SÅ fine altså… Simpelthen så fine, at William løb af med sejren, og vandt den lækreste kurv, med alt godt til næste gang der skal bages kager. 😀

 photo 10384215_10203399774049771_6911122613635150138_n_zps8d93b006.jpg

En super skøn aften, med et dejligt selskab, vi glæder os allerede til næste forældre-børn-hygge-arrangement 😀

Kiss love & hugs A.S.<3

2 kommentarer

 • helle

  Sikke et arbejde du har haft. Det betyder så meget for de små. Flotte kager, og dejligt at se at de godt må få noget usundt. Har de også bedsteforældre dag der. Det har jeg været nogle gange, og det også hyggeligt. Dejligt glad indslag. God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ja, det tog lidt tid 😀 men det var det hele værd, simpelthen så hyggelig en dag vi havde os 🙂
   Ja, det er dejligt der findes mennesker og pædagoger der kan tænke selv, og har den der alt-med-måde holdning 🙂 Ingen har godt af slik og søde sager til hverdag, men ved specielle anledninger eller en sjælden gang imellem, så det kun helt fair 😀

   Jeg har ikke oplevet en bedste forældre dag endnu, men nu er han også startet i børnehave her i maj 14 :).. Så det ku da være super hyggeligt hvis det også kommer :), har hørt om det fra andre børnehaver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego lego lego. <3 Vi elsker at lege :D