Barnefri weekend.

Kostumer?

William blev afleveret i vuggestuen fem minutter i ni, da han skulle til musik allerede kl. 9, og jeg tror satme han er glad for at gå på musikholdet, nu kender jeg min søn, og er der noget han elsker (udover sin mor selvfølgelig (; ..) så er det musik, sang & dans. Så at han er kommet på sådan et hold, det er jeg dybt lykkelig for, på hans vegne.
Senere fik jeg endelig taget mig sammen og nået på posthuset, og sendt min venindes kjole tilbage til hende, taaaak for din tålmodighed med mig d: <3
Nu har jeg lige fået hentet W’mås, og vi susede direkte ned i BR for at finde fastelavns kostume, men tror William var liiiiiidt skuffet over udvalget, han ville være en lilla teletubbies eller minnie mouse. Men igen af tingene havde de hjemme, så aftalte vi han ku være pirat, (kaptain klo) som William siger, men det havde de kun tilbage i store størrelser, så det endte med at blive klovne kostumet der kom med os hjem. Og William forelsket sig i parykken med alle farverne. LIGE INDTIL vi kom hjem og han skulle have den på d: så det var meget sjovere når mor havde den på :D…
Men nu vil jeg få lavet noget aftensmad til os :* Go dag lovers!

1 kommentar

  • What Is Price Of Indian Pariah Dog?

    Thankfulness to my father who shared with me concerning
    this web site, this weblog is in fact amazing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnefri weekend.