DET ABSOLUT MEST SKRÆMMENDE VED AT VÆRE MOR...

OPDATERING PÅ KÆRLIGHEDSLIVET

Der har efterhånden været en del kommentarer i mine tidligere indlæg, hvor der er blevet spurgt ind til mit kærlighedsliv… Og No shit Sherlock, det står lige nu, lige så stille som stillehavet (… står det overhovedet stille…? nå whatever..) I hvert fald er der ikke meget flower power over det lige nu. Som I måske også har kunne fornemme på de tidligere indlæg og billeder på Instagram. Så har jeg de seneste to år, gået igennem en rigtig dårlig periode – som I helt sikkert nok skal høre mere om, det skal bare ud rigtigt og konstruktivt.
Så mit fokus har slet ikke været på at søge den store kærlighed… Den seneste jeg så noget til, var kortvarig i starten af dette år. Og jeg er egentlig heller ikke lige i et tidspunkt i mit liv, hvor jeg har det store behov for at lukke nogen helt tæt på. Jeg har mere brug for at komme ovenpå efter de oplevelser jeg har været igennem de seneste år, så jeg kan komme ud og hjælpe andre der står i samme situation. Det er pt. dér mit fokus ligger. – og så selvfølgelig være ekstra god ved mig selv i den her periode og bare nyde livet. <3

Så igen, igen, prioriterer jeg ikke lige de der dates. Men det har jeg egentlig heller aldrig været kæmpe fan af at gøre. 😉

 

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

6 kommentarer

 • Mille

  Haha, hvor er du skøn Amandha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Håber du er ok nu, kan du løfte sløret lidt for hvad det er du har været igennem? Uanset, så god vind og kærlighed til dig søde pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jeg ville meget gerne, men omstændighederne gør det umuligt for mig – desværre. :/ Håber det ændre sig hurtigst muligt. Tak for din støtte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Du fortjener kun det bedste skat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du er en smuk kvinde Amandha, du har sikkert mange beundre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ABSOLUT MEST SKRÆMMENDE VED AT VÆRE MOR...