Gode julegaver til de vigtigste i familien

OPDATERING: På mit sygdoms helvedet :(

Igår oplevede jeg en af de værste turer jeg har prøvet i rigtig rigtig mange år.. (Læs indlæg her), jeg var jo så heldig at min mor hentede Wills’ så jeg kunne få sovet, for med et barn i huset, ved de fleste at det som enlig mor, næsten er umuligt at være syg. Så det var virkelig rart at kunne pleje sig selv lidt og bare få sovet! Jeg sov stort set hele dagen væk 🙁 Men tak for alle de dejlige hilsner jeg kunne vågne til i morges fra mange af jer <3 Det var super skønt 🙂

Puha, i dag vågnede jeg så op, og har haft det bedre end igår indtil videre, jeg er stadig meget sløv og har ondt i alle muskler i kroppen (ikke så underligt når jeg har ligget i kramper hele dagen igår) Jeg kunne sagtens sove denne dag væk også. Men senere i dag kommer min prins hjem, da min mor skal på arbejde i morgen. Jeg savner ham også allerede så sindsygt <3 Heldigvis er telefonen jo opfundet 😉 – Så jeg har snakket med ham, så meget jeg kunne, han er så sød og dejlig “Moar? Er du blevet forkølet?” :’D “åhha, lille skat, mor er blevet rigtig meget syg, men jeg savner dig af hele mit hjerte” <3

Så jeg vil skynde mig at sove, inden han kommer senere i eftermiddag<3

 photo 8F127B96-6107-4607-B737-FA03E2EE15F3_zpstqsib7wy.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode julegaver til de vigtigste i familien