Første dag som økonomi elev<3

Opdatering på min elevplads og lidt ekstra. :b

Det er bare det bedste sted jeg har fået elevplads, jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at jeg kunne have fået et bedre sted at være elev! Så som i nok kan forstå, er min lykke-kvote HELT I TOP! William bryder sig dog ikke om mit arbejde, han har ikke rigtig vendt sig til at jeg har fået nogle længere arbejdsdage. Hvilket jo er forståeligt når der kun er gået 2½ uge, så han er begyndt at sige til mig: ”William er sur”, og jeg spørger: ”Hvorfor er du sur min skat?” ”mor arbejde!” svare han. Og selvom det selvfølgelig lige tager ham lidt tid at vende sig til de nye rutiner, så kan jeg simpelthen ikke lade vær med at smile, jeg er så glad for at han har fået den alder hvor han rent faktisk kan udtrykke sine følelser, at han så samtidig siger det på den kæreste måde man kunne forestille sig, ja det gør ham jo bare endnu skønnere<3 Men jeg er helt sikkert glad hver gang jeg tager både til og fra arbejde, imens jeg prøver at forklare William hvorfor det er vigtigt at man tager på arbejde (selvom det ikke er nemt (; .) Men det er i hvert falde også SÅ dejligt at se mit liv gå i denne retning, om 2år er jeg færdig uddannet i økonomi som kun 23 årig! OG enlig mor til verdens skønneste, og kan så vælge om jeg vil læse videre med det samme, eller arbejde (: Det kunne bare ikke være bedre!

Jeg får rimelig tit det spørgsmål om jeg ikke snart skal finde en sød kæreste og blablablabla…. Men nej, jeg er meget tilfreds med at være alene lige nu, altså, jeg klasker ikke døren i hovedet på prinsen hvis han skulle banke på (men jeg tvivler) og jeg bruger heller ikke den helt store indsats på at finde ham. Der er en del vigtigere ting i mit liv lige nu.

Udover det, så fik vi i lørdags lavet vores første optagelse til den nye sæson af De Unge Mødre. Vi brugte dagen i Tivoli, og hold fast hvor var det bare noget af det bedste vi har gjort. William elskede karrusellerne præcis som sin mor! Dagen gik al al for stærkt ): Og vi må meget snart komme af sted igen. Vi endte med en dejlig middag på Hercegovina<3 Nu vil jeg hoppe i bad og i må ha en fantastisk aften, dag, uge, what so ever til vi ses igen på bloggen (;

Seees lovers AS<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag som økonomi elev<3