DET MÅ VI GØRE IGEN ;)

ÅH MY FUCK*NG SH*T GOD!…

Lige for tiden, føler jeg virkelig, virkelig at mine grå hår stritter op af hovedet – jeg føler mig gammel før tid, og det er bare en periode hvor man som mor må tælle en ekstra gang til ti – en milliard gange :’D ..

For nøøøj hvor er William bare en lille skrubtudse for tiden, han er 6 år, grænsesøgende og trodsig. ‘Enebarns-nykker’ blandet med en god omgang ‘jeg-bestemmer-alting-selv’… Det er jo langt fra altid en dans på roser, at være forældre. Og heldigvis glemmer vi hurtigt de dårlige perioder og husker hellere ‘alle de gange vi hyggede os’ 😉 (eller sådan fungerer min hjerne i hvert fald).

Og William har også været en del igennem de seneste par måneder, med SFO start (som var knap så god), og så en ny SFO start (som har været mere end bare super), men helt sikker stadig en kæmpe omvæltning igen, og han har meget at forholde sig til, meget at tænke på – og ja, der sker i det hele taget utrolig meget i hans liv på ret kort tid. Så jeg har selvfølgelig også en del længere snor med ham, men det jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det havde været helt ‘smertefrit’ for mig :b Der har været hårdt brug for en del mere meditation 😀 haha..

Men sådan er det jo også at være mor/eller far – det kan ikke altid være lige let, og jeg tænker heller ikke at det ligefrem bliver lettere med årene 😉
20108361_10211262619415991_3347473042609214336_n
signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET MÅ VI GØRE IGEN ;)