SÅ FIK HAN DEM <3 DE SEJESTE SKO I VERDEN :D !!

STILHED…

Jeg ved godt at der har været en del stilhed på bloggen her det seneste stykke tid, men det er der en ret god grund til. Jeg har selv været i en rigtig vinterhig periode, jeg har simpelthen slukket for hele systemet og taget en velfortjent (synes jeg selv) pause. Kun koncentreret mig om mig selv (udover Willer selvfølgelig) jeg har virkelig haft brug for lidt tid væk fra omverden og de sociale medier, derfor har jeg heller ikke været så aktiv på facebook, instagram eller snapchat. Jeg har faktisk kun brugt tiden på at forkæle mig selv lidt ekstra, og være sammen med de mennesker der gør mig glad 🙂 det er jo også vigtigt at ære. Der kommer snart en masse igen på bloggen, og det hele vil køre – som det altid plejer. Imellemtiden vil jeg nyde at give lidt slip på kontrollen og arbejdsstressen 😉
– så hvis folk skal ha fat i mig og det slet ikke kan vente, så skriv på min mail eller gi mig et kald 😉 så er man sikker på jeg ser det 😀

Men der skal nok komme en hel del mere, og jeg vil dele mere ud af min tid, hvor jeg arbejder meget med mig selv, og udviklingen fra ung – til en voksen kvinde <3
 photo 2D56065A-F4BF-4569-A7F4-59EEE7639E77_zps3bavp9rs.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • I

    Ꮃhat’s up Dear, аre you trսly visiting this web site regularly, if
    so after that y᧐u will without doubt take pleasant eҳperience.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ FIK HAN DEM <3 DE SEJESTE SKO I VERDEN :D !!