OPSKRIFT - HOMEMADE MARENGS KYS <3

DET ABSOLUT MEST SKRÆMMENDE VED AT VÆRE MOR…

Jeg har faktisk tit snakkede med en del af mine veninder om det her, og det er nok de fleste forældre der kan nikke genkende til, at når det kommer til ens børn, så er der mange bekymringer – no doubt, store og små.
Og man kan være en god mor på rigtige mange forskellige måder, der er ikke én korrekt guideline til det, der er til gengæld nogle total ‘no-go’ for forældre, men ellers så er det bare at føle sig frem og navigere i det, uden at vide om det man gør virker efter hensigten.

Men jeg personligt synes det der er aller mest skræmmende er, at selvom man forsøger at gøre sit aller bedste, give dem en masse positiv opmærksomhed og kærlighed, så er man stadig ikke sikker på, om man har gjort det rigtige.
Før der er gået like –  20 år og du ser resultatet af din opdragelse.
Det er jo egentlig først dér du ved om du har ‘bestået prøven’… og alle unge mennesker, kan gå ud og lave ‘dumme fejl’ som de skal lære af, det er nok en del af processen som menneske, men vi forældre sidder blot tilbage med foldede hænder og håber, at det vi har puttet i rygsækken er godt nok, hvilket vi så først finder ud af, når de forhåbentlig er blevet nogle voksne fornuftige mennesker og – (for mit vedkommende endnu vigtigere) et ordenligt, hjælpsomt og kærligt menneske overfor andre.

Det er da også skide irriterende, at man ikke bare kan få et lille sneak peek ud i fremtiden, for at se om det man gør og giver er nok.. Nu er jeg jo spirituel og i den sammenhæng, har jeg altid fået at vide (uden jeg spørger ind til det), at jeg slet ikke skal være bekymret for Williams fremtid. Jeg skal blot slappe af i det, og gøre det jeg gør. Og foreløbig har det jo gået meget godt, så det må være strategien fremadrettet 😉 Jeg er i hvert fald pave stolt af hans skønne, nysgerrige og kærlige sjæl – særligt for dyr og mennesker. <3

 

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - HOMEMADE MARENGS KYS <3