INSPIRATION TIL AFTENSMADEN: MAD BØRN ELSKER AT LAVE & SPISE - NEMT, SUNDT OG LÆKKERT <3

UNDSKYLD, MEN DET VAR STARTEN PÅ ET HELT NYT KAPITEL… <3

Jeg har været utrolig stille de sidste par måneder, jeg har næsten været umuligt at få fat på (udover de aller nærmeste), bloggen har været dødstille en hel måned, og min mail har jeg dårligt fået ryddet helt op i endnu. Men hold nu op en ordentlig omgang det også har været, da jeg gik ned med stress. Jeg kan mærke på min krop, at det stadig sidder lidt i mig, jeg har stadig dage få dage, hvor jeg bare har brug for at låse mig inde, gemme mig under min dyne med min computer og skrive løs. Jeg tror også at det er super vigtigt at jeg stadig holder fast i de dage, og giver min krop den ro den har brug for. <3

Men det har faktisk været en helt forfærdelig tid, for ikke nok med man føler man svigter sig selv, så føler man også at man svigter mennesker omkring en, når man pludselig glemmer simple aftaler, glemmer at ringe tilbage, eller aldrig får svaret på den lange besked, fordi det lige røg ud af hovedet på én. :/ Det er virkelig så ubehageligt at ens krop reagerer som den gør, og at man pludselig føler man har mistet kontrollen over sig selv. Og jeg kan slet ikke undskyld nok, overfor dem det er gået udover. <3

Til gengæld er jeg blevet meget bedre til at mærke mine egne behov, jeg er blevet meget bedre til at gøre ting jeg bliver glad af, være sammen med de mennesker der gør mig glad, og sortere ud i dem, der fik al min dårlige energi frem. Jeg har fået en del mere arbejde at rive i, både mht. min bog og noget regnskab der skal ordnes, så jeg har masser af opgaver der skal løses, men hvis min krop fortæller mig den vil slappe af, så lytter jeg til den <3 Men det aller bedste hjælpe redskab jeg har haft, er helt klart meditation <3
Gennem meditation lærer man virkelig meget om sig selv og ens tanker, og jeg ville faktisk ønske for hele verden, at alle tog sig de 10-20 minutter hver dag til lige at unde sig selv, lidt afslappende meditation <3

Så undskyld, – undskyld for min manglende deltagelse, min manglende tilstedeværelse, jeg kommer stærkt tilbage, som født på ny <3
 photo 158EF510-9119-4C60-AE47-3171E0AB56F1_zps31fw3lmq.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL AFTENSMADEN: MAD BØRN ELSKER AT LAVE & SPISE - NEMT, SUNDT OG LÆKKERT <3