Yeeees babes! :)

En helt fantastisk weekend <3

Åh ja, hvor har vi nydt at have weekend, det er bare de dage hvor man kan hygge ekstra om sin lille baby<3 OG DET GJORDE VI.. Lørdag var vi ude og shoppe med den skønne Pernille. Og fik købt en masse lækre ting til vores drenge, selvom dankortet og os selv helt sikkert ku ha købt os fattige i tøj til os selv 😀 men vi beherskede os (; ..

Søndag skulle jeg ha været ude med min prinsesse Flora, men da alle butikkerne var lukkede, og William var meget træt fordi han ikke ville sove lur dagen før, så rykkede vi aftale til en pige aften på fredag. William og jeg tog i stedet en togtur (Utroligt hvor lidt der skal til for at den dreng bliver lykkelig!!) og det er nok den ting han aller helst vil, når han får lov til at bestemme 😀 Udover det, har jeg fået købt NÆSTEN alle pakkekalender gaverne til William, nu mangler jeg kun advents gaverne 🙂 Det fedeste ved at have børn, er at forkæle dem 🙂 <3

Så er det også nu der skal til at købes julegaver ind, så man slipper for ræset i sidste øjeblik (Den sætning siger jeg til mig selv hvert år, og står alligevel altid den 20 december og løber rundt på strøget efter alle gaverne) Men i år SKAL det være anderledes (; Forhåbentlig!!

Håber i andre også har haft en fantastisk weekend :*<3

 photo null_zpsfed61e8a.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yeeees babes! :)