LUKSUS TIL BØRNENE <3

ET HELT SPECIELT BÅND <3

Jeg ved godt at alle mødre (eller langt de fleste) elsker deres børn over alt på jorden, jeg er sikker på at alle mødre gør alt det bedste de er i stand til, udfra de midler de har at arbejde med <3 Men William og jeg, har bare et helt specielt bånd, han er virkelig mit alt. <3 Siden han blev født har det stort set også kun været ham og mig. Da han var lille sov vi altid sammen (det gør vi nu også stadig i ny & næ 🙂 ), udover mit studie har jeg brugt næsten al min tid på ham de seneste snart 5 år. <3 Det har været de aller bedste år i mit liv. Vi kender hinanden på alle punkter, og selvom William elsker sin far og resten af sin familie rigtig rigtig meget højt – så kan jeg sagtens mærke at ham og jeg har en hel speciel ubetinget kærlighed til hinanden. Vi kan ikke undvære hinanden for længe af gangen, og jeg ved at vi altid vil have et rigtig tæt bånd. Det har også altid kun været os to i hverdagen, selvom vi tit har gæster og er ude hos andre, så har vi jo kun været os herhjemme. Det tror jeg også har været med til at knytte os så tæt. Selvom at mange mener at det er bedst at have en far i hverdagen. Men på denne her måde har han altid fået min fulde opmærksomhed, og det er altid ham der er prioriteret 🙂 Uanset hvordan vores fremtid kommer til at se ud, så vil jeg også altid holde nogle ‘William-og-mor-dage/ture’. For han er bare min lille øjesten, det bedste der nogensinde er sket. Jeg forguder den dag jeg valgte at beholde ham. Vi kommer til at få et super skønt liv sammen – vi har et super dejligt liv. Og jeg glæder mig til alle de spændende ting vi skal opleve sammen <3
Han er det bedste barn i hele hele verden :* <3
 photo 89CAA2EB-B627-4698-B338-C5033378DA92_zps3wkv3kvl.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUKSUS TIL BØRNENE <3