Vores lækre nye "familiemedlem" :D <3

En ikke helt normal mor..

Jeg er jo ret så crazy.. Men havde regnet med, at når William kom til verden, og vi skulle begynde på al det der opdragelses-halløj, så ville det blive den rene kost skole med kæft trit og retning.. Men sådan vil jeg simpelthen ikke huskes som mor, og sådan et menneske er jeg jo heller ikke ligefrem selv. Frihed er ordet 😀

Han får bestemt ikke lov til alt, jeg ved hvor jeg skal sætte mine grænser, men jeg sætter ikke bare grænser for at “vise hvem der bestemmer”.. Man skal vælge sine kampe, og nogle gange skal man altså også bare slippe tøjlerne og sige “fuck it, la os hoppe i sengen til den går i smadder” 😀 .. Jeg har verdens gladeste dreng når vi hopper i den seng. Han skal da også lære “smadre glas”-metoden.. Når han en dag får knust sit lille hjerte af en prinsesse. Så kommer han hjem til mor med aggressioner, og den bedste måde at få dem ud, er ved at hente en kasse gamle glas eller talerkerner, og få lov til at gi den gas op af en væg.. (I SHIT YOU NOT!!! DET VIRKER 😀 :D) been there, done that!
Ellers er den bedste terapi mod surhed, HØJT musik og masser af dans <3 Virker også hver gang :* 😉

Han skal lære at man sagtens kan grine af sig selv uden at det er flovt, og når man driller sin mor, så får man kysse-kildeture 😉 .. Jeg er ikke så strid kan jeg godt se, men hold nu **** hvor er det også bare svært når jeg helst vil have en glad dreng hele tiden.

Når han smutter fra bordet efter at have spist og siger “Tak for mad mor, … Du kan ikke fange mig, for jeg er såååå hurtigt :D” og jeg bare hopper op og siger “Nååårh, så det tror du, watch me!” Mens han bare skriger rundt :’D Det er guld værd. Mit barn skal ikke kun ses, men også HØRES 😀 <3 og helst være glad hele tiden 🙂

Det vigtigste er bare at han bliver en god mand når han vokser op, med værdierne i orden og situations fornemmelse, det er naturligvis super vigtigt at kunne tilpasse sig forskellige situationer. Og kunne passe ind i et hvert selskab (som hans mor 😉 ..) Men det er jeg nu slet heller ikk i tvivl om at han vil :* <3 & ikke mindst at han bliver/er lykkelig

Det nu skønne ikke at være den eneste skøre i huset 😀

Eller når han siger “mor, du er altså ikke helt normal….!” svar: “nej, hvem gider dog også spilde sin tid på det? det lyder da dead boring 😉 ..”

 photo 2b26322bb6bca71a8030f6b5834c9e51_zpsa35d9192.jpg

XOXO A.S. <3

 photo im-just-a-crazy-kinda-girlill-tell-it-to-the-worldive-begun-having-my-fun-happiness-quote_zps7d18f6a5.jpg

2 kommentarer

 • lol

  lol.. ” i shit you not” hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asya

  Jeg elsker det bånd du tydeligevis har med din søn. Du har inspireret mig en hel del, bla til at uddannelsen.
  Er selv mor til en dreng på 6 måneder. Husker at jeg sad og så de unge mødre da jeg var gravid, da sagde du at du ikke følte man kunne give ens barn kærlighed nok, og ih hvor jeg lever efter det princip, elsker at kræmme, nusse og bare æde ham om med kys! Elsker ham at det er løgn!
  Og nu med bloggen små inspirre du mig, til at hoppe i træningbukserne 🙂

  Kærligeste hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lækre nye "familiemedlem" :D <3