HVORDAN FEJRE I PÅSKE?

INSPIRATION TIL AFTENSMADEN: MAD BØRN ELSKER AT LAVE & SPISE – NEMT, SUNDT OG LÆKKERT <3

Jeg, som nok mange andre, kender udmærket til det dér med at mangle inspiration til hverdagen, hvad angår mad. Hvis hverdagen er travl, så ønsker man ikke at det skal tage for lang tid at lave, man vil gerne have noget sundt og varieret, og vigtigst af alt, børnene skal være vilde med det 😉 .. Herhjemme er jeg kommet på en ret fiks ide synes jeg selv – og den vil jeg selvfølgelig dele med jer 😉 .. Nemlig – Mad på spyd!
William elsker at få lov til at være med i køkkenet, og her er retten også super god, for man kan komme næsten alt på spyd. Udover børnene synes det er sjovt at lave og spise, så styrker det samtidig deres motorik – Så det er bare win win win 😉 ! Spydene kan købes i næsten alle større supermarkeder, som Kvickly, Bilka, Super Brugsen, Føtex mm.
Jeg har en super god opskrift på Asiatiske frikadeller som er perfekt til spydene, så kan man selv vælge om man ønsker ris, bulgur, nudler eller pasta til – alt fungerer, og selvfølgelig skal der også grønt på bordet og spydene 😉 jeg plejer at ta alt det vi lige har i køleskabe den dag som f.eks.:  peberfrugt, tomater, agurk, ‘let kogt’ broccoli eller blomkål. Men man kan som sagt bruge alt det som man bedst kan li, og som ens børn kan li. For alle børn er forskellige og hellere gør det lidt lækkert for dem og hyggeligt at spise.
Man kan også sagtens lave en lækker broccoli salat til, en masse lækker frugt, grøntsags stave eller bare en traditionel salat.
Fyld spydet med frikadeller og lækkert grønt, wupti – så er der serveret 😉
Her er også en variant med marineret kylling i stedet, samt en broccoli salat og pasta pesto til, husk at lav broccolisalaten dagen før, så den er helt perfekt 😉 <3
 photo 59467E84-2465-4C50-A79F-7410D1B6530B_zpsfj8npfkm.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN FEJRE I PÅSKE?