NEM & SUPER LÆKKER MAD! - FÅ RABATKODE OG SPAR 20% PÅ DIN ORDRE

TID TIL EN NY OMGANG Q&A – SPØRGSMÅL FRA INSTA <3

Det er godt nok ved at være nået tid siden, at jeg sidst lavet en Q&A på bloggen, og et nogle af jer, har flere gange spurgt i kommentarfeltet, om jeg ikke kunne lave en ny omgang – og selvfølgelig, jeg synes faktisk det er rigtig hyggeligt, at se alle de spørgsmål i stiller.
Så jeg har de seneste par dage lagt en story op på instra, hvor I har haft mulighed for at stille spørgsmål…
Der kom en del flere spørgsmål ind end jeg havde forventet, så den bliver lige delt op over to indlæg, og de spørgsmål der er enslydende, har jeg valgt at slå sammen i ét, så jeg ikke svarer på det samme flere gange  😉 But here we go …

– Hvad skulle William hedde, hvis han ikke hed William? 

Tja, det eneste navn Jesper & jeg kunne blive enige om, var William. 😀
Jeg var/er ellers også ret vild med Valdemar, så det var min nr. 2 (kan ikke helt huske hvad Jesper ellers forslog). Men da vi kom frem til navnet William, mens jeg fortsat var gravid, var vi bare fuldstændig enige og så hed maven/han det, fra den dag af 🙂
Vi fik faktisk aldrig helt talt om pigenavne, da jeg var sikker på, at det var en dreng vi ventede, og vi gik også først rigtigt igang med navnesøgning efter kønsscanningen.

– Blei livet ditt forandret etter unge mødre?

Jeg ved jo ikke hvordan det ville have set ud, hvis jeg ikke havde deltaget knap 10 år i serien.
Men jeg kan stadig huske, at det var meget mærkeligt at blive genkendt det første år vi var med, og at de fleste der henvendte sig til mig (af fremmede mennesker) talte til mig,
som om vi havde kendt hinanden i flere år, fordi man jo følger os så tæt i serien. Det var lidt underligt i starten.

Single eller i forhold?

Single, men jeg ser en for tiden, som gør mig rigtig glad 🙂

– Hvad er det værste & bedste du har oplevet i dit liv?

Puha, det værste er helt sikkert, da jeg så en af mine bedste veninder gå bort. Det gjorde virkelig ondt – og det gør stadig meget ondt at tænke på, fordi det er så uretfærdigt.
Det bedste, er klart da jeg fødte William – no doubt 🙂

– Hvad er NO GO hos en mand for dig?
SKÆG! Jeg er slet ikke med på den der hulemands mode, det er slet ikke mig og jeg synes bare det ser beskidt & sjusket ud. Og dårlig hygiejne generelt, det er nok det værste jeg ved.
Hvis vi snakker de indre værdier, så er det klart hvis en mand er for egoistisk, det er så ucharmerende.

– Vil du gerne lave mere TV & hvilken slags?

Jeg har været til en del castings efterfølgende – også på noget reality, men har takket pænt nej tak. Den eneste gang jeg takkede ja, var dengang TV2 lavet Dagens mand.
Det var også meningen at jeg skulle have været med, men optagelserne lå lige midt i mine eksamener og derfor blev jeg rykket med til næste hold, hvilket blev aflyst da programmet efterfølgende blev nedlagt og derefter opkøbt at TV3,
og nu synes jeg ikke helt det er det samme program mere 🙂 Men jeg er stadig frisk på mere, jeg er dog lidt kritisk, fordi jeg har en søn der er 9 år nu, og også ser fjernsyn.
Men Quiz programmer, eller programmer som Robinson ville jeg nok ikke være bleg for at hoppe med på – med det samme 😀

– Skal William snart have søskende?

Det har jeg ikke planer om – måske hans far kan give ham nogen 😀 Jeg har i hvert fald rigeligt i én. Men inden for det seneste år,
er jeg faktisk blevet mindre skræmt ved tanken om at få flere børn ud i fremtiden, og jeg er ikke blevet steriliseret endnu, så der er stadig tid til det 😉

– Hvis man vil score dig, hvad skal man så gøre/ikke gøre?

Kig under NO-go, hvad man ikke skal gøre 😉 Man skal nok bare være et godt menneske mod andre. Med tiden har jeg fundet ud af, hvor vigtigt det er for mig, at den mand jeg skal have i fremtiden,
skal have de indre værdier på plads. Jeg har heller ikke tid til en mand, som ikke har styr på sit liv, jeg er allerede mor for en på 9, og ønsker ikke at jeg skal være ekstra mor for min kommende kæreste.
Så det er nogle af de ting man skal besidde 🙂

– Hvordan forstuvede du din fod?

Hahaha, det er faktisk en meget sjov historie. William sov hos hans far den nat, så om aften lå jeg alene på sofaen og så en film på Netflix. Det var helt mørkt ude i baghaven, men pludselig kunne jeg høre lyde, som hvis nogen gik rundt ude i baghaven. Så med min veninde i røret, vovede jeg mig udenfor (det skal lige siges, at jeg er virkelig mørkerad, så det var ikke ligefrem et ønske senarie. Men jeg har en super lækker Webergrill i haven, som jeg var bange for, at nogen ville løbe med. 😀 Så i det jeg smutter ud i baghaven, for at skræmme evt. tyve væk (for de ville jo helt sikkert blive skræmt for vid & sans, over at se en halvanden meter høj kvinde med en mobil for øret – right 😉 ) men jeg væltede lige direkte ind i vores solvogne og smaskede ansigtet ned i jorden, samtidig med at min fod sad fast imellem de to solvogne. Det gjorde nas. Men der var heldigvis ingen tyve på lur i haven, så jeg har nok bare hørt et dyr der luskede omkring 😀 Det kostede mig et par dage på sofaen – med Netflix selvfølgelig 😉

– Hvordan er dit forhold til Williams far i dag?

Jeg har slugt mange kameler for at være hvor vi er i dag, lad mig starte med at sige det sådan. (Det føler han helt sikkert også at han har måtte, men nu tager jeg udgangspunkt i mig selv)
Men vi har et rigtig godt samarbejde omkring William, og jeg ved at jeg kan regne med ham, når vi f.eks. har haft brug for hjælp med flytning mm. Og på samme måde ved han, at han kan regne med min hjælp. Vores familier snakker også – som de altid har gjort, rigtig godt sammen og jeg har også et godt forhold til Jesper familie, hvilket for mig er utrolig vigtigt, så min søn får de aller bedste vilkår for en ‘samlet familie’, på trods af vi ikke er sammen. Og jeg er også meget taknemmelig for, at vi kan holde både fødselsdage, nytår og andre store begivenheder sammen, så har det været alle kamelerne værd 😉

– Hvem fra De unge mødre serien, ser du privat?

Faktisk ser jeg ingen af de andre deltager i dag. Vi er jo heller ikke med mere, så vi mødes ikke længere med dem, til diverse sammenkomster. 🙂

– Hvor mange søskende har du? 

Jeg har 4 stk. 🙂 3 brødre & en søster

– Har du fortrudt din deltagelse i De unge mødre? Og hvad var det bedste ved det? 

Nej det har jeg ikke. Hvis jeg kunne lave det om, ville jeg måske have ændret i nogle afsnit, men jeg ville bestemt gøre det hele igen.
Uhm, det bedste er, at det altid var en fornøjelse at filme. Jeg havde nogle dejlige tilrettelæggere og en masse søde kameramænd & fotografer, det var altid super sjovt i deres selskab.

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

1 kommentar

  • Måske fordi min egen kæreste både vasker og reder sit dagligt – og ærlig talt spiser han pænere end jeg, så det er om noget hvertfald renskuret :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM & SUPER LÆKKER MAD! - FÅ RABATKODE OG SPAR 20% PÅ DIN ORDRE