JESPER & JEG - HVORDAN KA' I VÆRE SÅ GODE VENNER?....

MIN INTERESSE FOR DET SPIRITUELLE …

Der var en der forleden skrev til mig, at det kunne være spændende, med et indlæg på min blog, om min interesse for det spirituelle – og jeg havde faktisk ikke selv overvejet det, men tænkte selvfølgelig med det samme, at det var da en skide god ide.
For dét er faktisk en stor del af mig, eller det er det blevet med årene. 🙂
Der har været lidt om det på bloggen før, men der skal da helt sikkert komme mere om det emne 🙂

Jeg er vokset op med en mor, der altid har haft en stor interesse for det, og som er uddannet Astrolog (for dem som ikke ved det, er det al det med stjernetegn og horoskoper). Som barn og ung har jeg været med til rigtig mange ting og messer med min mor, men dengang tog jeg ret stor afstand fra det, jeg kunne simpelthen ikke sætte mig ind i al det der ‘hokus-pokus’.. :b

Men efter min veninde døde, og der skete rigtig mange ting i mit liv, specielt efter jeg fik William, så fandt jeg hurtigt tilbage til det. Jeg har prøvet en masse forskellige områder indenfor det spirituelle, som barn, var det meget healing (jeg led af utrolig mange sygdomme som barn), horoskoper, sten, håndlæsning, tarokkort, – ja, al det min mor nu kunne få mig med på :D, som voksen har det både været clairvoyance, healing og numerologi. Samt jeg har også prøvet at få fjernet fastlåste følelser, noget ‘sprituel coaching’ – hvis man kan sige det sådan :D, Soul Body Fusion, (som jeg faktisk også selv har prøvet at gi, det er virkelig spændende :D) … Og så mediterer jeg jo også, efterhånden mere og mere 🙂

Jeg har helt sikkert fået et helt andet syn og en meget større åbenhed for det, med årene, og jo mere jeg har prøvet. Jeg har også prøvet et par gange, at “få besøg” af afdøde herhjemme, specielt hvis jeg har været inde i en ret stresset tid. Det er en utrolig spændende verden, og man lærer rigtig meget, ikke mindst om sig selv. <3 Derfor er jeg utrolig åben, overfor det, og læser tit om nogle områder indenfor det spirituelle som jeg finder ekstra interessant 🙂
 photo 1BA9823D-797B-457B-AD73-A9E24FEC0454_zpsj5b0th8a.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JESPER & JEG - HVORDAN KA' I VÆRE SÅ GODE VENNER?....