SUCKER FOR TRUE CRIME

NEM & SUPER LÆKKER MAD! – FÅ RABATKODE OG SPAR 20% PÅ DIN ORDRE

Det kan jo næsten ikke blive nemmere, at lave mad, end med en bestilling hos Retnemt. I sidste uge bestilte vi måltidskasserne hos Retnemt. Og vi er meget imponeret over indholdet – faktisk gav det mig meget mere lyst til at kaste mig i køkkenet, også selvom jeg var helt bombet efter arbejde i dag. For ingredienserne stod klar foran min hoveddør da jeg kom hjem (Maden kommer i særlige kølekasser og kan holde sig udenfor til kl. 21 – så no probs der 😉 ). Selv William var helt euforisk og ville for en gangs skyld, hjælpe til i køkkenet i dag 😉 .
Det er super nemt at tilberede, da alt du skal bruge medfølger – samt opskriften, så jeg slap både for at være kreativ med mad ideer & handle  – WIN WIN 😀 Men det var godt nok svært at vælge imellem alle deres lækre retter, for de har et stort udvalg, som kan tilpasses til enhver, uanset hvilke spisevaner man har, men hvis man er ved at løbe tør for ideer til aftensmaden – for jeg tror vi er mange forældre der hver uge, prøver at komme op med noget nyt og spændende, så det ikke altid er det samme. Her er der så igen timer at spare på planlægningen, for de kommer med et hav af muligheder – og nye retter hver uge, så du selv kan skræddersy jeres levering af retter. Potionerne er også skræddersyet til din familie, så man f.eks. ikke behøver mad til 4, hvis man som os, er en lille familie på to. – og der var alligevel rigeligt med mad til os begge, så vi gik bestemt ikke sultne fra bordet 😉  Og du har mulighed for at justere dine retter hver uge, med meget kort deadline (fredag kl. 7 for levering søndag & mandag. Og mandag kl. 7 for levering tirsdag & onsdag)

Vi retter vi valgte i vores måltidskasser er Taco bowl med marineret flankesteak & Thai wok med kalkun, mååååååms!

Jeg har fået lov til at dele en kode med jer, der giver jer 20% på jeres første to levering (gælder kun nye brugere)

KLIK HER OG FÅ 20% PÅ DINE FØRSTE TO LEVERINGER <3

-Der er ingen binding, så hvis det ikke er  noget for jer, så er det nemt at afmelde, eller sætte jeres leveringer på pause.

 

I dag kastede vi os ud i Taco bowl med marineret flankesteak, og maden smagte så lækkert, at man bliver helt glad i sjælen <3

 

 

signatur-blog
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

 

 

3 kommentarer

 • Lullu

  Hvor ser det nice ud skat! Hvor var min invitation 😉 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen

  Hvor er han blevet stor, og stadig meget smuk dreng. Hvor gammel er han nu og hvad klasse går han i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.C

  Tak for koden, jeg glæder mig til at prøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUCKER FOR TRUE CRIME