AV MIT HJERTE :'/ ...

FLERE TIMER I DØGNET – JATAK!

Åhhh hvor kunne jeg virkelig godt bruge rigtig mange ekstra timer i døgnet – jeg stemmer virkelig for det lovforslag 😉 <3 Amen, kender I det, at man bare føler man styrter rundt hele dagen, for at kunne nå det hele? Jeg må virkelig indrømme at det er hårdt som enlig mor, med flere jobs, igang med en ekstra uddannelse, – og har flere private ting der også skal passes, så synes jeg virkelig ikke der er særlig meget tid til at slappe af, eller liiiiige få et pusterum. Jeg skal virkelig blive så meget bedre til at planlægge min tid :b Men lige nu der er det hele virkelig meget presset synes jeg, og jeg glæder mig lidt, til at jeg lige har fundet en ordentlig rutine, så det hele kan passe sammen – og jeg kan finde lidt ekstra tid til mig 😉
Ej, det lyder måske egoistisk, men jeg ved hvor meget det betyder for mig, og hvor glad det gør mig, når jeg lige får lov til at have lidt tid helt for mig selv <3 Meeen lige nu, der kunne jeg satme godt bruge 48 timer i døgnet, jeg river lidt hårene ud af hovedet for at få det hele til at gå op :b

 photo B96A9C4D-C438-4801-95B5-B3B327E21972_zpsrktdxm8e.jpg photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AV MIT HJERTE :'/ ...