INGEN FAST SLIKDAG - MERE FRIHED UNDER ANSVAR...

DET SIMPELTHEN BARE IKKE DEN “RIGTIGE” MÅDE, AT SÆTTE BØRN TIL VERDEN PÅ!

Det kan måske godt komme til, at lyde en smule dobbelt moralsk, da det var nøjagtig den måde jeg selv valgte at gøre for 6 år siden, men okay, jeg er blevet meget klogere. Det skal bare heller ikke komme til at lyde forkert, og det er på ingen måde fordi jeg fortryder William, han er det bedste der nogensinde er sket (det siger alle mødre) men seriously, havde det ikk været for ham, så var jeg slet ikke så langt med mit liv den dag idag. Og jeg fortryder heller ikke hvem der er far til ham, jeg fortryder måden jeg ufrivilligt tvang en ung mand (der helt sikkert slet ikke var klar til det, dengang) til at blive far. For Williams far synes ikk lige det var det fedeste i verden, da jeg sagde at jeg ville beholde ham – uanset hvad! Og det kan jeg så godt forstå… Virkelig! Hvis nogen havde tvunget mig til at blive mor, da jeg ikke var klar, så tror jeg simpelthen jeg selv var gået i opløsning… Dengang var jeg lige fyldt 18 (ingen undskyldning), men jeg tænkte ikke længere end ‘det kan jeg da sagtens klare selv, uanset om han vil være en del af det eller ej’. Men det jeg slet ikke tænkte over, var det følelsesmæssige som alle går igennem når de bliver forældre, som gør, at langt de fleste (heldigvis) ikke kan fraskrive sig sit eget blod. Så man er jo bare tvunget til at træde ind i rollen som mand… Det så unfair synes jeg faktisk, – nu hvor jeg er blevet ældre og sagtens kan se & indrømme mine egne fejl…

Men mange kvinder har også bare den holdning “han ka jo bare bruger kondom hvis han ikk vil ha børn”… Come on, let’s face it! Vi snakker om mænd i 15-25 års alderen? (i de fleste tilfælde) de har hængt deres hjerne ude i garderoben, og tar den først på igen når de er over 30. Hvis de ser en ‘fræk mod’ & et par kasser, så tænker de ikke længere end næste udløsning.. (Beklager mit franske) men det jo rigtigt, la os lige gi dem en chance. Jeg har faktisk været utrolig heldig og kommet rigtig godt ud af den, både med hensyn til Williams far og hele hans familie. For jeg ville egentlig idag, sagtens kunne forstå, hvis de havde hadet mig. For hvordan kan man finde på, at tvinge andre til at blive forældre?
Det er da det dårligste udgangspunkt for at blive forældre..? Jeg fortryder selvfølgelig på ingen måde, som sagt, jeg er sluppet ret godt fra det, og jeg ville selvfølgelig helle aldrig undvære William for noget. Vi elsker begge vores dreng, højere end noget andet i verden, og jeg er faktisk også ret overbevist om, at der er en mening med alt ting, selvom det måske ikke var det perfekte tidspunkt for (nogen af os) at blive forældre, så voksede vi begge enormt, og tog vores liv meget mere alvorligt – hvilket vi nok også trængte til 😉 … Men min holdning til det, er helt sikkert meget anderledes idag, og jeg ville aldrig kunne finde på, at ‘tvinge’ nogen igen 🙂

Så selv som kvinde, synes jeg faktisk mænd burde have meget bedre rettigheder lige hér.. Selvom man nok heller aldrig bør tvinge én til en abort, men for pokker, hvor er det bare ikke den ‘rigtige’ måde at få børn på! – Beklager hvis jeg ‘rammer’ nogen på vejen, med det indlæg, det er ikke dét der er meningen 🙂

 photo 2A607DC8-9281-45DE-8A16-EA2B9A2FE00B_zpsam3g20il.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Stine

    H or har du bare ret… af samme grund har jeg tudet ørene fulde på mine drenge: Husk at bruge kondom…for i har INTET at skulle have sagt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGEN FAST SLIKDAG - MERE FRIHED UNDER ANSVAR...