Mit lille billede projekt!

Gør hverdagen nemmer og få sund lækker aftensmaden hver dag.

Kender vi ikke alle det, at det næsten er umuligt at finde på noget lækker aftensmad, hver eneste dag …. Køleskabet plejer ikke være den største inspirationskilde.. Og jeg selv har været lidt af en klovn til at lave madplaner, så ofte har William i farten på vej hjem fra børnehaven, fået lov til at bestemme hvad vi skulle have at spise den pågældende dag… Men man får det altså ret dårligt i kroppen, hvis man ender med at leve af, spaghetti med kødsovs, lasagne, pizza og boller/kylling i karry (Williams sædvanlige forslag til mad ;b)

Når man endelig er kommet ned til Føtex, ender kurven med at blive fyldt med alt andet end aftensmad, alle de dumme spontane køb, man er træt efter en lang dag på arbejdet, og vil bare gerne hjeeeeeem!

Hos retnemt giver de virkelig en et par ekstra timer i skemaet, plus den bekymring mindre 😉 Du kan gå ind og tilmelde dig, bestille en eller flere af de mange madkasser de har at vælge imellem.  – De har både den retbørnevenlige, den retøkonomiske og rigtig mange flere 🙂 .
Derudover har de også massevis af opskrifter, så det er bare at gå igang med madplanen og få bestilt 😉 … Husk, man sparer også alle impulskøbene væk, så kan man vist heller ikke brokke sig over det problem mere 😀 Mums!

 photo 4AE4A2F5-5202-4E50-AAF5-8F71B64C2A3E_zps08husf2s.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit lille billede projekt!