Smykker i Julegaver!? Prøv Werring.dk!

Lækkert lir, til dig selv og dine skønne børn<3

Uhhh, så var jeg lige et smut forbi http://www.trendseller.dk/Velkommen fordi jeg ledte efter nogle lækre, anderledes og ikke mindst varme huer til William og mig. Og hvis du leder efter det samme, eller andre super fede ting. Så som smykker, ure, tasker, iPhone/iPad lir (blandt andet et super fedt armbånd til iPhone, når man skal ud og løbe :D) eller andre, fede og specielle ting. Så er det lige stedet! – og igen, julen nærmer sig, så det er på tide at gi en gave til dem du holder af<3 Der er et hav af varekategorier derinde! 

OG DER ER TILBUD NUUU 😀

William faldt pladask for denne her hue 😀 og forstod ikke helt konceptet med at man ikke kunne få den med det samme, men skulle vente til postman per kom forbi med pakken.
Men den røg i hvert falde i ind købs kurven!

 photo IMG_4616_zps7cf06f3e.jpg photo IMG_4603_zpsff487994.jpg

Find den super seje Peter Plys huen her; http://www.trendseller.dk/7-borne

Jeg elsker pels, jeg elsker elsker elsker pels! Så da jeg fandt denne søde kanin hue, så var det total must have i mit hovedet! Den passer også bare til alle jakker! Så nu ka vinteren bare komme an, den er SÅ blød at have på, og så ødelægger den ikke håret (;

 photo IMG_4626_zps922c7ac3.jpg photo IMG_4628_zpsa453feba.jpg

Find den lækre kanin hue her; http://www.trendseller.dk/8-voksne

& så til lidt flere smykker, love love love! De har også en side fyldt med dejlige lækre accessories, og når jeg ser sådan noget, så kan jeg ikk lade vær med lige at kigge og her røg der også lidt lækkert ned, nogle fine øreringe der kan bruges til jobbet og til fest brug, nu hvor alle julefesterne ligger lige rundt om hjørnet 🙂 Lidt lækre læder armbånd der kan bruges sammen eller separat og læder, passer jo til alt!

 photo IMG_4604_zps1c742d22.jpg photo IMG_4610_zps77480ddf.jpg

Find de fine smykker her:  http://www.trendseller.dk/16-smykker

-Kiss’Love & Hugs AS<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker i Julegaver!? Prøv Werring.dk!