HVERDAGEN EFTER C9 .<3

HVORDAN FEJRE I PÅSKE?

Der er man traditioner omkring påske, den vigtigste for de fleste, må jo nok være påske frokosten ;b .. Men i min familie er har den vigtigste tradition for påsken, altid været påskeæggejagt for børnene <3 Og William elsker den tradition helt vildt 😉

Siden han blev født (hans første påske var han 11måneder), har “påskeharen” gemt  påskeæg, påskeslik og gaver rundt i hele lejligheden, natten mellem lørdag og påskesøndag. Der er altid ekstremt meget – for der må endelig ikke mangle noget ;b, og der er altid gemt en “lidt større ting” 🙂 Da jeg var barn, gemte min mor også slik i hele huset og haven til os – det var virkelig på højde med julemorgen at vågne i påsken, og det ønsker jeg også for min søn. <3 Jeg elsker traditioner og ikke mindst, når det handler om, at forkæle min lille diamant 😀 <3

Her er lidt af udvalget fra de tidligere år 🙂
 photo 1214C6C4-107C-4BB9-A5E6-6E7333045642_zpsv38w7xnb.jpg
Og her er så fra i år <3
 photo AE28F9AC-68F9-4290-B018-A2320406A579_zpsvkmtxjt2.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGEN EFTER C9 .<3