HVORFOR ER JEG MED I DE UNGE MØDRE?

FØLER JEG MIG UDNYTTET ELLER KLIPPET FORKERT I PROGRAMMET?

Man hører eller læser tit om folk der har medvirket i det ene eller andet program, at de føler tingene er klippet sammen, så det lyder som om de er dumme, eller på anden måde fremstår anderledes end de ønskede sig.. Men ærlig talt, tv produktionen skal altså sidde og udvælge de aller bedste minutter af de optaget materiale, og nogle gange kan tingene jo godt blive klippet sammen (i programmer som f.eks. paradise hotel) for at gøre det mere spændende og måske skabe lidt mere intrigere end der reelt er :b De skal jo holde seerne og skabe et fangende program. Men i programmer som f.eks. De unge mødre, som ikke handler så meget om drama, der er der altså heller ikke klippet så utrolig meget, for at skabe en ønsket stemning. Det man ser i programmet, er jo faktisk det der sker i vores liv 🙂 .. De ting vi siger og gør, er ikke noget vi er blevet bedt om, det er noget som vi i forvejen ville sige, og når vi dummer os, så kommer det selvfølgelig med ;b fordi det er da bare lidt federe underholdning…. Men til gengæld har vi rettigheder til at få slettet noget fra en optagelse, hvis vi er kommet til at sige eller gøre noget vi ikke ønsker skal vises alligevel 🙂 Det er rigtig meget os selv der bestemmer, og jeg kan ikke forstå hvis nogen skulle føle sig udnyttet af lige netop den redaktion.. Jeg (og flere andre) ville nok heller ikke ha fortsat så længe, hvis vi ikke følte os ordentligt behandlet 🙂

Så et stort skulderklap til det team bag 😀 <3
 photo 530A0A49-4469-444E-B794-1C5E345D1318_zpsw5n6pg0j.jpg
-Billeder af Janus Nielsen – Kanal 4

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR ER JEG MED I DE UNGE MØDRE?