FLERE BØRN??.. SKU MAN/SKU MAN IKK?

HVORFOR ER JEG MED I DE UNGE MØDRE?

Jeg får tit spørgsmålet om hvorfor jeg har valgt at deltage i programmet, De unge mødre.
Det er faktisk også et rigtig godt spørgsmål ;b, for jeg er selv lidt i tvivl, men jeg tror der var flere ting der spillede ind, dengang jeg valgte at tilmelde mig.
Jeg kendte ikke rigtig programmet, og havde faktisk ikke selv set det. Jeg havde altid tænkt at det kunne være en sjov og spændende oplevelse at deltage i et tv program, og da jeg så så at de søgte medvirkende da jeg var gravid, så valgte jeg at gribe chancen 🙂
Jeg tænkte også at det ville være med til at hjælpe mig i min egen udvikling som mor, fordi jeg slet ikke havde lyst til at fejle på åben skærm foran hele Danmark, det var faktisk lidt en motivations faktor – uden at det skal lyde helt forkert. Og med tiden har jeg bare synes det var en super fed “hobby” ligesom nogen kan li at spille tennis eller gå til ridning ;b .. Man møder en masse søde mennesker, og man får en kanon sjov oplevelse ud af det 🙂 Jeg ved ikke hvor længe jeg fortsætter i serien, eller “får lov” til at blive, men jeg er i hvert fald endnu engang med i den kommende sæson til efteråret 😉

Jeg ville sagtens kunne finde på at deltage i andre programmer, hvis jeg følte for det 🙂 Man har kun et liv, og man skal ta de oplevelser med på vejen som man ønsker 🙂
 photo D8E7AF4B-B86B-42CF-BFC8-10E93252E08F_zpsnqus4yie.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLERE BØRN??.. SKU MAN/SKU MAN IKK?