Vores dejlige og stille weekend.

Her føler jeg mig aller mest hjemme <3

Jeg kunne mærke det igen igår, jeg kan mærke det hver eneste gang jeg “besøger” Amager. Det lyder helt forkert for mig at sige besøger, DET ER MIT HJEM FORFANDEN 😀 ..

Amager er det sted, jeg tog mit første skridt, der jeg kyssede for første gang, der jeg fik min første kæreste, der mine forældre vandt 7 rigtige i lotto, der jeg drak mig fuld første gang, der jeg gik i skole, der jeg havde min bedste venner og veninder Ja, det var MIT sted Og hver eneste gang jeg kommer tilbage, så genkender jeg alt som var det igår jeg boede der, kioskmanden kan man stadig bruge timer på at snakke med, fordi man har kendt ham fra barnsben, når man tager på stranden, kan man ik gå 20 meter uden at møde et nyt velkendt ansigt, så får jeg følelsen af at jeg aldrig nogensinde vil “hjem” til Albertslund igen, hvilket i mine ører også lyder forkert. For Albertslund er og bliver aldrig et sted jeg vil føle mig hjemme. Det er en midlertidig placering på kortet. På Amager kan du bo et helt liv uden at behøve og krydse broen 😉

Amagerbrogade er bare så meget yndlings gade ️ Når jeg går der, minder det mig om da jeg var lille og gik med min søster, brødre og far ned gennem gaden, min far kender alt og alle, så det kunne sagtens ta os en halv dag at gå fra sundbyvesterplads til Amager centeret. Min far havde sin forretning der, og jeg kunne hænge ud i flere timer. Jeg var så stolt over at gå med ham på gaden, fordi han var SÅ ghetto og cool Smilende ansigt med solbrillerTommelfinger op.. På trods af der nogle gang kom lidt for meget ghetto op i ham, hvis nogle sagde noget, han ikk ku li’. ;b  Derfor har jeg også et helt specielt forhold til Pusher filmene, Kim Bodnia ik bare ligner min far utrolig meget, men i nogle af de film, ka jeg sgu ogs se så meget af min far i den karakter Smilende ansigt med åben mund og smilende øjnekan huske som barn sagde jeg altid til min far “far han ligner dig så meget, at hvis jeg møder ham en dag, så får han en krammer af mig Ansigt med glædestårer

 photo 10726349_10203727000230221_1892725203_n_zps3178ad4c.jpg
(Min far til venstre, Kim til højre)

Men hold kæft hvor jeg elskede det  Når jeg hører folk snakke “Ama’rkansk” bliver jeg også helt ååååh-la-mig-kramme-dig-agtigt   Vi har bare en sjagong man ska ha boet på Amager for at forstå Blinkende ansigt folk ville blive chokeret hvis de høre hvordan min far og jeg taler til hinanden af ren kærlighed. Tommelfinger opOK-håndtegn 

 photo 10728631_10203726999670207_1974116978_n_zps46dc80d5.jpg

Kiss love & hugs A.S. <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores dejlige og stille weekend.