Energidrik, din bitch!

Økonomi, eller COSTUME<3

Jeg SKAL læse i dag, 🙁 9 kapitler, som jeg har brugt 6uger til at læse, skal nu læses på et par timer i dag og i morgen… BAARH WAARH ! mit hoved er ved at gå fuldstændig død i momsafregning, afslutningsskema, resultatopgørelse, nøgletal og what so ever… i morgen er det hele slut, og jeg skal til min eksamen. Ville ønske at læsningen lavede sig selv, så jeg bare kunne nyde resten af aften med mit elskede Costume blad, det trækker en hel del mere på mig 😀 <3 men må se at komme op i gir og keep up the good work!<3
og så er det bare tidligt i seng, så jeg er super frisk til i morgen.. Har selvfølgelig lagt det lækreste tøj frem til i morgen, og håber på at ku score billige point (; Muhahaha!

 photo null_zpsfc76d4f3.jpg

Nu har jeg tændt sterin lysene, og lavet en lækker stemning i stuen, så jeg kan få læst færdig..
#kryds#alle#jeres#fingre# :*

Møs’møs AS<3

1 kommentar

  • Louise Pedersen

    Hey.
    Hvodan gik eksamen. Og hvilket tøj havde du på?

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energidrik, din bitch!