Guuuud hvor jeg savner en have..

Jeg skal aldrig være afhængig af en eller anden tosse..

Det er nok den sætning mange af mine veninder og familie kender mig for ;b .. Sådan er jeg, sådan har det altid været og sådan vil det altid være… Jeg ville aldrig være afhængig af en mand, føj! Jeg ser desværre alt for mange kvinder der på den ene eller anden måde af afhængig af deres mand, om det så er økonomisk eller bange for at klare sig uden, det er virkelig sørgeligt at se.. Jeg har kun haft få “rigtige” kærester, og jeg har aldrig været afhængig af dem, jeg har været sammen med dem af ren lyst. Jeg har altid kunne klare mig selv økonomisk uden deres hjælp, tror nu nok også de ville skrive under på at jeg var den der indbragt mest når det kom til pengene :b .. Jeg har heller aldrig boet hos en kæreste, jeg har altid haft mit eget sted, for jeg binder mig ikke alt for meget eller for hurtigt. Det skal virkelig være en der er dét hele værd hvis han skal have en tandbørste stående hos mig! 😉

Efter jeg har fået William gør det dét slet ikke nemmere for mig, tværtimod, nu har jeg en mere at tage hensyn til.. Jeg klarer mig godt alene med William. Jeg elsker følelsen af at jeg har fuldstændig kontrol, bestemmer hvad der skal stå hvor, hvilke møbler der er i lejligheden, hvad jeg bruger mine penge på, mig der bestemmer hvad der skal ske hvornår, hvor vi skal hen og ja, alt 😉 .. Okay, jeg er måske en lille bitte smule kontrolfreak.. Men hvis der skulle komme en og lave uorden i mit liv og ændre på vores tilværelse, så skulle det virkelig være en der sparkede benene fuldstændig væk under mig ;b ..

Jeg synes tit jeg ser kvinder, og desværre ofte med børn, der bliver i et forhold der er skidt for dem, bare fordi de er bange for at stå på egne ben, eller endnu værre – den klassiske ‘bliver sammen for børnenes skyld’ – Åh gud! stop lige dér, ingen børn er tjent med forældre eller stedforældre der ikke er gode for hinanden, jeg troede netop at hvis man tænkte på hvad der er bedst for børnene, så vælger man også det der er bedst for en selv.. Og der er ingen der er tjent med dårlig stemning i hjemmet, skænderier, forældre der brokker sig over hinanden konstant og lever sammen fordi det er bare sådan det er… Jeg voksede kun selv op med den samme stedfar hele min barndom, fra jeg var helt lille.. Jeg mærkede aldrig dårlig stemning eller skænderier i hjemmet. Hvis de har skændes overhovedet, så har de virkelig gemt det godt 😀

Jeg ser også tit hvis folk flytter fra deres kærester, så flytter de lige ind til den næste.. Er det virkelig så svært at være alene? Jeg har virkelig tit stillet spørgsmåltegn ved den måde at leve på, fordi jeg selv er så modsat.. Hvis jeg lige er gået fra en kæreste der betød meget for mig, så skal jeg liiiige have lov til at komme mig over det først, og jeg tænker specielt hvis man har børn, det må da være lige så hårdt for dem at ‘miste’ en forældre/pap forældre, så gør det da kun situationen værre hvis de kort tid efter skal forholde sig til en hel ny :/ .. Hvis en mand nogensinde skal møde mit dyrebareste, så er det fordi det er ham jeg vil leve mit liv med.. William er det sidste jeg deler af mig selv, jeg kunne aldrig drømme om at få mandebesøg når han er lagt, ej føj! Det har jeg mine børnefrie weekender til 😉 .. Men jeg bliver aldrig afhængig af en mand, for jeg ved at jeg sparker røv til at klare den alene.. Det skal udelukkende være lysten og mine følelser for personen der driver mig. Jeg er så meget mandefri zone :b

 photo EF732E5F-01FB-45E5-BCFC-91BB9554BA9C_zps5r4g15s7.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Aarhuspigen

    Hvor er du SEJ! Du er en inspiration 🙂 Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guuuud hvor jeg savner en have..