Så kom pakken med OS :D <3

Jeg er SÅ pisse skuffet :( !!

Åh ja! Når den mand man havde set sig selv med, siden man var 10 år gammel, pludselig vælger at få børn med sin kone.. Så kan man godt blive ret så skuffet.. Og her taler jeg selvfølgelig om Justin Timberlake og Jessica Biel. Det var faktisk den mand jeg havde planlagt at snuppe, og nu…… har den fremtidsdrøm bare fået endnu længere udsigter… Dorh! 😉

Jeg husker tydeligt da jeg var 12 år, der kunne man næsten ikke se væggene for alle de Justin Timberlake og Nsync plakater jeg havde hængende – og alle billeder med Justin var selvfølgelig dekoreret med mine lyserøde lipgloss kysselæber, haha! Jeg tør heller ikke tænke på hvor meget jeg har spammet hans “fan post adresse” (gud, kan i huske dengang) Dengang hvor man kunne skrive ind til Vi unge eller hvad alle de blade hed dengang, og få udleveret sit idols fanadresse.. Åh stakkel mand :’D haha! Jeg var fuldstændig overbevist (jeg er faktisk stadig ret sikker) på at hvis han nu bare lige mødte mig én gang, så….. ville han være ret overbevist om at han ikke ville kunne leve uden mig 😀 haha..
Det har nok været min aller største stjerne crush!

Og selvom at jeg ikke blev den heldige vinder til at være mor til hans børn, og leve lykkeligt til mine dages ende, så vil jeg da alligevel ønske både ham og hans smukke kone et stort tillykke med lille Silas <3 🙂
Imens jeg ligger i fosterstilling, æder klam is fra bøtten, og har ansigtet tudende begravet i puden 😉 haha <3

“Not a bad thing” – oh yes darling, it is! Cry me a fucking river!

 photo 443F3B35-C61E-4EBA-8163-224FEA341EA8_zps86koy94l.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom pakken med OS :D <3