So happy....!

min dejlige fætter.

Åh ha altså, efter 1½års adskillelse, og meget savn, kom min fætter igen hjem til Danmark, og han har godt nok været savnet, derfor var der ingen tvivl om at jeg hentede William så hurtigt som muligt igår, og skyndte mig ud for at se ham.. (‘: <3 Det var så fantastisk en gensyns glæde.. Dengang han boede i Danmark, hvor jeg ikke havde William, var vi sammen hver eneste dag, vi sov sammen, tog i byen sammen, var til fester sammen, var oppe hele natten sammen, vi styrede hele lortet d: .. Og den tid, vil aldrig blive glemt. Det var som om vi aldrig havde været adskilt igår, fordi vi bare faldt i snak, lige som vi plejer. og så så han William for anden gang, og selvom William var pylret, så var han rigtig glad for fætter Rune kunne jeg se (: .. Årh, vi skal have så mange fantastiske minder sammen igen, og jeg er over lykkelig over at min fætter er vendt hjem!<3 Vi er rigtig rigtig mange der har savnet den skønne mand (: … Så rune mus? Jeg elsker dig rigtig højt, det må du aldrig glemme.. dengang var du ikke kun min fætter, vi var som søskende, vi skændes men kunne alligevel aldrig undvære hinanden, og uanset hvor i verden du befinder dig, så har du altid mig<3

BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG LOOOOOOOOOVE <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So happy....!