Sommerfest i børnehaven <3

Det savner jeg, ved en kæreste.

I sagens helhed, så er jeg jo ret så tilfreds med at være single. Jeg elsker at tingene bare kører efter mit hoved, og at jeg ikke lige skal ta hensyn til andre end min lille bandit og mig selv. Men som single er der jo altid ting man godt kan savne, f.eks. den forelskelse hvor man går hånd i hånd ned gennem strøget, har en at spise en lækker frokost med, (udover damerne og lille myr). Men kan også savne de dybe kys, som kun en kæreste og ikk en flirt kan give. At have en der kan lave maden til mig, så vi kan nyde den sammen 😀 Haha (ja, jeg er lidt en klovn i køkkenet, så vil ik fornærme en mand ved at lave mad 😀 ) ..

Eller det med at være et team, og gøre tingene sammen, en man kan fortælle alt til. Jeg bruger mine veninder utroligt meget til det, når jeg ikke har en kæreste. Jeg har timelange telefonsamtaler dagligt med mine tøser. <3 Ikk fordi det ikke er super hyggeligt, for det er noget af det bedste :D. Og det skal der også være plads til når man får en mand. Men det kunne nu være rart at have en siddende i sofaen om aften, som man kunne være fortrolig med  på en helt anden måde, og også dele alt med 🙂

Der kan det godt være lidt træls kun at have friends with benefits. Som man dårligt vil dele sine hverdags ting med, eller i det hele taget, dele andet med end *ya, you know* med – Pænt ensformet i længden ;b haha..

 photo 10660991_10203404386685084_60131131_n_zps6be21c26.jpg

Men men men, der er så godt nok også mange ting jeg ikke savner ved at have en kæreste :b og hvor det er langt nemmere med en “god-ven” 😉

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest i børnehaven <3