Det der med at være godt forberedt ;)

Guldkorn fra William :’) <3

Børn så fantastiske og meget ligefrem, nogle gange siger de simpelthen bare de sjoveste ting hvor som forældre ikk ved om man skal grine eller græde, men en ting er sikkert, det bliver ikke glemt. 😀
Jeg har lavet en lille top ti over Williams bedste replikker 😀 

1. Min søster, William og jeg var en tur på strøget, vi ser en hjemløs mand med dreadlocks der ligger og sover på vejen. Williams øjne bliver helt store og med det største smil råber han bare “See mor! Der er BOB MARLEY!!” Mens han klappede i sine små hænder og var  tæt på at løbe hen og give ham den største knuser, hvis det ikk var fordi jeg holdte i ham og sagde “Niksen biksen Karen Blixen, det der er altså IKKE Bob drengen skatter” min søster og jeg var færdige af grin ;b

2. William plejer ikk altid at gide med hjem til mig, når han har haft hyggedag med sin far, fuldstændig forståeligt, men død tarveligt 😀 Så da Jesper kom og afleverede ham en af gangene, ringede de på døren, og jeg skyndte mig ud og åbne.
Det første William siger er. “Jeg elsker dig moor!” (Han plejer at være sur og tvær) 
Helt rørt og lidt overrasket siger jeg “åhhh jeg elsker også dig min lille yndlings mussemandse mand ” 
William kigger op på Jesper og siger så “så, nu har jeg sagt der far” (Jesper havde åbenbart chokolade i den ene hånd) :b Nå ja, men så kom han da hjem uden den helt store jeg-vil-hjem-til-far-igen scene :’D 

3. Når man er syg herhjemme, så får man mælkesnitter , vi havde lige købt en 10pak, men William mente at vi skulle have mange flere. 
Så jeg sagde til ham: “nej skat, vi har rigeligt nu”
William svarer “jaja, det er godt med dig min pige”
   Åhha, han er da lige til DM i stand up! 🙂

4. W og jeg sidder ved spisebordet og fjoller, da jeg spørger lidt ind til hans kærester “er du så blevet kærester med nogle af de dejlige piger fra børnehaven skat?” William kigger op på mig med det der hvor-mange-gange-skal-jeg-forklare-dig-det-blik og svarer “mor altså, jeg er kærester med dem alle sammen jo”

5. Vi har fornemt besøg af SandTv, og kameramanden der er med, hedder Ali, som altid præsenterer de sig selvfølgelig også for William, og William er jo helt vild med dem alle sammen. Men han synes ikke Ali skulle hedde Ali, så han sagde “nej, du hedder Chili”. Heldigvis synes Ali det var et sejt navn, og de blev hurtigt gode venner! Senere spørger jeg William “skat, hvorfor er det egentlig du kalder Ali for Chili?” “Jamen mor, det jo fordi jeg ikk kan finde ud af at sige Ali” Hahahahaha flot basse

6. Vi er nede på landet hos min dejlige mor og hendes kæreste, det er en dejlig varm sommerdag, og derfor har min mor pustet et bassin op til Wille’mus.. Han ser det i haven og råber “mor se, mormor har lavet et badeland til mig”

7. Igen er William og jeg i fjollehumør. Jeg siger til ham “du skal altså lære og sige “mor du er en ung og lækker sild” William griner højt og svarer flabet “mor du er en gammel prutfis” Slam den sad ;b

8. Vi havde besøg af tv holdet, og holder en lille pause. Kameramanden spørger William: “hvad vil du gerne være når du bliver stor William?” Willi: “Voksen

9. William og jeg var ude og handle, da to teenages piger står og kigger på nogle notes blokke, så siger den ene pige siger til den anden “se de har den med Justin Bieber”.. William hører det lige med det samme og kalder så på mig “moooar?! Hvor er Justin Bieber!!!?” -han er kæmpe fan! 😉

10. William finder en slikpose i skabet og spørger “må jeg godt ta en slikting?” Jeg svarer “ja skat, men kun EN, du skal ogs ha noget mad kammerat” William “jaja mor, en til hver hånd og en i munden” 😉

 photo 10705321_10203487863331948_88667208_n_zpsf85cfbe0.jpg photo 10614066_10203487862891937_1964869150_n_zps6ad0be73.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at være godt forberedt ;)