Min skønne far<3

Min fantastiske stedfar<3

Jeg havde aldrig regnet med at man kunne være lykkelig for at være skilsmisse barn.
MEN DET ER JEG !! ellers havde jeg aldrig været så heldig at få verdens dejligste stedfar nogensinde! Hvis der skulle udeles priser for den titel, ville han vinde hvert eneste år! Da jeg var 4år, og min søster 5år. fandt vi min mors mand til hende (: !
Og vi ramte lige plet!! Jeg har altid vidst, at han har elsket os, akkurat som var vi hans egne. Jeg synes det er så stort af ham at han har kunne holde mig ud i alle de år (; ..
Jeg har langt fra været så sød ved mine forældre som jeg burde. I en periode, var jeg faktisk rigtig ond ved dem. Og var der en ting jeg kunne lave om; ville jeg have sat meget større pris på dem. Så det gør jeg den dag i dag! Han var den mand der var med mig første skole dag, den mand jeg altid har kunne ringe til på alle tider af døgnet. Han hentede altid mig og mine venner/veninder kl. bæ om natten når vi skulle hjem fra  byen.
Og jeg var aldrig blevet så stærk som jeg er i dag, hvis det ikke var for ham<3
Derfor er det også vigtigt for mig, at fortælle hvor højt jeg elsker ham, fordi han bare altid er der for en! Og hjælper mig UANSET hvad. Han betalte over 20.000 kr. da jeg stod i lort til halsen. Og jeg vil også altid være der for ham. På trods af mine mor og stedfar ikke er sammen længere, så ser jeg ham mindst lige så meget som jeg ellers ville have gjort, og jeg er så taknemmelig for at han har taget både min søster og jeg ind som hans egne børn, jeg skylder dig alt!!. Der findes ikke det i verden jeg ikke ville gøre for min stedfar.
Jeg elsker dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min skønne far<3