Barn- børn , - flere børn :b ARGH!

Lego lego lego. <3 Vi elsker at lege :D

Jeg kender ingen som William, der kan bruge timevis af tid på at lege med lego, -helst med mig. Så rydder vi hele gulvet inde i stuen, og laver det vi kalder en LEGO by 😀 .. William har været så heldig at få de der nye Lego toge, der selv kan køre rundt på skinner af sin farmor og farfar. Det er godt nok noget af det legetøj hvor man bare tænker, det har været hver en krone værd.

Jeg elsker at se hans ansigt når han får nyt LEGO, for han elsker det virkelig. Jeg kan også selv huske som barn, at jeg var helt tosset med de farveri klodser <3

Her er lige et hygge billede fra en dag i “LEGO – land” á la mor og Wille’badille <3
 photo 10570624_10203251291337796_1252783149_n_zpsaebe65b1.jpg

Men men men, vidste du også at man kan få LEGO Wear!? 😀 Ungerne elsker jo det mindst lige så farveri tøj, med masser af LEGO motiver, herhjemme har vi i hvert falde en stor fan allerede 😀 Jeg fik bestilt en super fin trøje, lige i Williams yndlings farve (i denne periode), som er grøn <3

 photo 10354231_10203390210130679_1004489938181657955_n_zps4c26261c.jpg
Så se lige denne flotte trøje 😀 Tror i lige jeg havde en dreng der sagde “mor, jeg vil have den på, nu!!! :D” Som mor VED man bare hvad ens børn elsker, – i hvert falde den uge. (da børn jo hurtigt skifter, til noget “endnu sejere”) 😀 Lige nu er krigere, sværd og ninja’er et hit 😀 Derfor vidste jeg at denne trøje ville falde i utrolig god jord :D.. Trøjen findes lige her

Her kan du finde tøj fra LEGOWEAR til drenge. Der findes super mange lækre og forskellige modeller derinde, i rigtig fede farver og gode motiver. 😀
 

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn- børn , - flere børn :b ARGH!