Kære elevplads, BLIV NU MIN<3

LEGO DUPLO ONLINE MAGASIN<3

Som jeg skrev i sidste uge, er vi en familie der er vilde med de farverige klodser, hvis nogen af jer har været inde og kigge lidt på Lego Duplo’s online magasin, er der lige nu en konkurrence i gang, hvor man kan vinde mere Lego til samlingen :D. William & jeg har naturligvis deltaget allerede. og der er endda 10 der kan vinde!! Jubiiiiii<3 Så husk at skynd jer ind og deltag her!    http://www.silverflip.net/view/duplomagazine2_dk#1

KONKURRENCE

Der findes flere fantastiske ting inde på magasinet, blandt andet Lege Ideér.
Hvor både børn og voksne kan blive inspireret til hvordan man også kan lege i fællesskab med Lego på utraditionelle måder. Der i blandt: Lyde fra bondegården, husk klodsen og meget andet.
LEGE IDEÈR

Og hvis det ikke er nok, findes der oven i købet online spil til børnene. Det er så fantastisk som udviklingen suser på første gear. I spillene, kan du lege gemmeleg, bygge kreative biler, og lege med tog med tal. Du skal dog være opmærksom på, at disse spil kun spilles på computeren. Så hvis du er på Ipad eller IPhone, så benyt dig af deres app i stedet 🙂 hvilket også er meget underholdende!
ONLINE SPIL

Og jeg ska satme love for, at klodserne er blevet meget sejere, end dem jeg havde da jeg var barn. De var meget ensartet. Men i dag kan man også få kreative produkter, mange af jer kender sikkert allerede Lego Duplo Cars og alle de flotte ting man kan få, men her er noget kreativt, men samtidig lærerigt Lego Duplo, nemlig Tog med tal. Og når man har en dreng i den alder, der elsker toge, men samtidig også elsker at tælle, er det jo en GENIAL opfindelse. TAAAAK til Lego, for at gøre vores job som forældre nemmere, og sjovere. For, mon ikke de fleste af os stadig elsker at lege med det, uanset alderen (: Jeg må da indrømme at William er en god undskyld for selv at være med til at bygge mere med lego (;
TOG MED TAL

I må have en fantastisk dag alle sammen, nyd vejret, jeres børn og vi så ses på Lego Duplo Online Magasin<3
http://www.silverflip.net/view/duplomagazine2_dk#1

Sponsoreret Indlæg

 

 

1 kommentar

  • Tak for tippet! Herhjemme elsker bettemanden også klodserne. Eneste ulempe ved dem er når man træder ovenpå en! Av av..!

    Se gerne min blog der også handler om børn og at være, relativ ung, mor: ettelund.bloggersdelight.dk
    Ettelund på Bloglovin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære elevplads, BLIV NU MIN<3