Kom an vinter!!

Kom an vinter!!

Så er jeg klar til vinteren! I år kan den bare komme an, jeg er så forberedt, for engangsskyld…. Lille mikkel ræv er hentet ned fra loftet, Goose jakken er købt (og man er ikke bare varm i den, MAN SVEDER!!) og så er hunter støvlerne på (ikke specielt varme, men praktiske!) William er naturligvis også velklædt i sin nye Katvig flyverdragt.. Jeg er helt solgt i det mærke! Så vi glæder os til at hoppe i flere vandpytter, lege med sneén og alt det der følger med vinteren. I andre må naturligvis også have en kanon vinter.. Og husk; der findes ikke dårligt vejr, der findes kun forkert påklædning.. (eller noget….)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom an vinter!!