OMFG, Ikk igen!!!!!

Så faldt lokkerne!

I dag vågnede jeg op til en søn med feber /: Årrh lille pusser.. Hold kæft hvor sygdommen bare vælter ned over os for tiden, men han er så dejlig når han er syg, ikke fordi han ikke er dejlig når han er rask, men der er bare et eller andet over ham når han er syg. Kun mor er god nok, og han vil hele tiden putte. Men da han havde fået lidt panodil til at ta det værste, var han på toppen igen, og vi kunne lege på nogenlunde normal vis og se lidt tegnefilm. Og vi har begge to fået det meget bedre i løbet af dagen, og håber på en ikke-sygedag i morgen, TAK!

Udover det, var det dagen hvor William skulle klippes.
Jeg må  været forelsket i Williams krøller, lige siden jeg så dem første gang <3, men nu begyndte han altså også at ligne liiiiiiiiiiiiidt en pige med det lange hår :/ Så på trods af jeg græd inden i imens, så skulle lokkerne altså falde. Og må indrømme han ligner mere en dreng end en baby nu (: Han er da bare død lækker den dreng altså :*

Go dag lovers :*<3

førIMG_1938
Før og efter billeder 🙂

4 kommentarer

 • Mia

  Ja, det hjælper bare SÅ meget med en klipning. Herhjemme bliver sønnen også ½ år ældre når lokkerne falder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina ;O)

  Kære Amanda ;O)) Hvor er det bare en lækker unge du har ;O))) Kan sgu godt forstå du er VILD med ham… Du er så god til at skrive ;O)) elsker at læse din blog.. Knus til både dig og william ;O)) Ja det får I altså lige selvom jeg ikke kender Jer ;O)) Kan I ha en fantastisk dag begge 2 ;O)) Et lille Digt fra mig til Jer to ;O))) 3 engle små Jer følge må på vejen rundt herneden…Den ene tro…Den anden håb…Den tredje kærligheden ;O)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   Ej hvor er det bare smukt skrevet, :’) lige ved at få tåre i øjene, tusinde tak for alle de fine ord.<3 Og tak fordi du læser med på bloggen (: Ha en fantastisk dag, <3 & Alt godt til dig også<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne Rasmussen

  Hej
  Selv om jeg jo ikke kender dig syntes jeg du er en fantastisk mor med en vidunderlig søn.
  Har også selv en dreng (27år) i dag, men da han var lille havde han det samme lange hår med krøller (fremmede troede til sidst han var en pige) og jeg måtte virkelig tage tilløb til at få klippet dem af til sidst selv om det kostede lidt tårer og hans storesøstre syntes ikke jeg kunne være det bekendt, hi hi, de ville jo gerne have hans krøller da deres var glat.
  Ville bare lige fortælle det da jeg virkelig så min søn i din med de krøller.
  Knus og rigtig god dag til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMFG, Ikk igen!!!!!