Williams Påske.<3

LEGO DUPLO MAGASIN<3

Alle mødre ved hvor vigtigt det er at ens børn har noget godt, lækkert og gerne kvalitets legetøj, som de kan tilbringe lang tid med. Et af Williams yndlings legetøj er helt klart Lego eller (gego) som han kalder det (; . Og derfor synes jeg det er super fedt, at man kan læse deres online magasin ‘LEGO DUPLO ONLINE MAGASIN’ hvor man kan læse alt om nye produkter, konkurrencer, inspiration til nye lege og meget meget mere. Det gør det en del nemmere at finde idéer til Williams fødselsdags gaver i år 😀
(http://www.silverflip.net/view/duplomagazine2_dk#1)
ForsidenTOG MED TAL

En af de mindst lige så fantastiske ting som Lego Duplo, er deres app man kan få til sin IPhone & IPad. Det er et spil som William og jeg har spillet en del gange efter hånden.
Det er et sødt eventyrligt spil, der handler om en kanin, en giraf og naturligvis en masse Lego. Hvor børnene skal løse nogle forholdsvis nemme, men samtidig interesse vækkende og spændende opgaver. Jeg får i hvert falde ikke min telefon i fred i laaaaang tid, når William først er gået i gang :D.

IMG_2289IMG_2290
Vi var på vej til at aflevere en pakke til Hr. Løve, men giraffen faldt og slog sig, så nu skal William og jeg udvælge plastre til de forskellige skrammer.. Og vores færdige resultat. (:

IMG_2291IMG_2294

De andre dyr fortalte os, at vi skulle bruge en flyvemaskine til at komme hen til Hr. Løve for at aflevere pakken, og her kommer der noget af det William synes er sjovest! Man styrer selv flyvemaskinen!! 😀 Det er et hit!

IMG_2297
Ved hjælp af kortet, finder man ud af hvornår man er fremme.

IMG_2299IMG_2301

IMG_2302IMG_2303

Her ses hvordan det velkendte Lego Duplo bliver indraget i spillet, og børnene kan på en nem og sjov måde komme igennem forhindringerne.

IMG_2307
Men hvad der gemmer sig i pakken, og hvad Hr. Løve siger til den, synes jeg næsten selv i skal gå ind og finde ud af, find den i App Store “LEGO DUPLO ZOO”

IMG_2310
Udover spillet er i samme app 3 søde kortfilms fortællinger, med samme hovedroller som i spillet. Som underholder børnene med det Lego duplo som de selv kan relatere til ud fra deres samling 🙂 http://www.silverflip.net/view/duplomagazine2_dk#1

Rigtig god fornøjelse med det derude, der er mange timers underholdning, i et godt legetøj!

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Williams Påske.<3