LEGO DUPLO MAGASIN<3

Kære elevplads, BLIV NU MIN<3

Jeg har virkelig søgt på fuld skrue efter en elevplads, men.. der er en elevplads der slår dem alle. Det er kontorelev hos Niels Brock. Den vil jeg gøre HVAD SOM HELST, for at få fingrene i! Det var også det aller første sted jeg valgte at sende min ansøgning. Efter et par uger , fik jeg den der fornemmelse af at de måske ikke havde fået den :s.. Da post danmark måske ikke er lige så tillidsfulde som hvis man sendte direkte til en mail. Så jeg fik ringet rundt til en masse forskellige på Niels Brock, for at høre om den skulle være nået frem, og rigtig nok, så var den ikke dukket op :(.. Jeg skyndte mig hjem til min computer og fik med det samme fikset det, så de fik den på mail i stedet for! Så lige nu går jeg og krydser ALT hvad krydses kan, for at komme til en personlig samtale, der vil jeg skrue hele charmen på, for at få drømme elevpladsen, men skulle der være en gud derude, så hør lige min bøn  :*, for jeg ville nyde at tilbringe 2år mere på dette fantastiske sted, og jeg ville hver morgen stå óp med et kæmpe smil på læben og glæde mig til at skulle på arbejde.!

I må også gerne krydse alt hvad i kan derude 🙂 svaret skulle gerne komme i denne eller senest næste måned.<3

ca6fce57e3

1 kommentar

  • Åh jeg synes virkelig du er såå sej! Du er en skide god mor og du er virkelig god i skolen. Det er sådan alle ønsker det skal være. Du kæmper for det! Jeg har så meget respekt for dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO DUPLO MAGASIN<3