Jeg er jo psykisk syg.. :b

Åh tak kære 3.<3

Kan slet slet ikke tælle hvor mange gange jeg har bandet det firma laaaaaangt væk, men når alt kommer til alt, er i alligevel det bedste teleselskab ever!!!! Jeg var så uheldig, at min nye IPhone 5, var i stykker allerede fra day one ):
Så da jeg valgte at indlevere min telefon til reparation, var jeg eddermaneme gal i skralden! men men men, de gjorde min dag rimelig lykkelig i dag, for de valgte ikke at reparere den, men gi mig en ny, thank god! Faktisk troede jeg det var min rettighed at virksomheden skulle udlevere en ny, da den jo var i stykker fra start.. Men det er åbenbart kun en service nogle virksomheder vælger at give. Tænk hvis det også galt et par ny indkøbte jeans, så kommer man hjem og ser der er huller bag på, og så får man af vide de skal til reparation? . Nå, spøg til side. Men alt i alt er jeg nu glad for endnu en hel ny IPhone.<3
Og igen, tusinde tak moooar<3, ikk kun for en sprit ny mobil, men også fordi du betaler abonnementet, og faktisk altid har gjort det :* I looooooove you<3

iphone_5_angledsharp_front_back_white3-mobil1-150x150

2 kommentarer

  • Sofie

    Jeg kender ikke 3, men kan fortælle dig, at det er Apple du skal elske i dette tilfælde. Det er nemlig dem der tilbyder, at man får tilsendt en ny telefon, hvis det er fra deres side af, at der er noget galt 🙂 Jeg har netop været det samme igennem med Telia – men ja, skønt, det er det og iPhone 5’eren er ligeså! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ferhat

    Tillykke med den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo psykisk syg.. :b