Nyt pynt til værelset.

Jeg er jo psykisk syg.. :b

Jeg er simpelthen så smålig og perfektionistisk at jeg kan mærke at det er begyndt at irritere mig inderligt!!.. En ting jeg hader rigtig meget er netto poser!!!! Jeg ved godt det er en meget meget lille ting, men det irriterer mine øjene at glo på dem!! Så meget, at hvis jeg vælger at handle i netto, sørger jeg som regel for at have en af mine Irma poser med. Men de farver de vælger, skriger seriøst også bare af discount. GUL!?!?! og ikke sådan en sød babygul, nej nej, OSTEREJE gul!! What the fuck?! Min mor skulle komme min studenter hue-kasse i en pose så jeg kunne få den med hjem, den eneste pose hun havde med var også en skide netto pose, og jeg bad hende derfor pænt om at tage den med hjem, indtil hun havde en anden pose til den.. SÅ BUR MIG DOG INDE PÅ EN LUKKEDE ALTSÅ!!

Kan huske dengang Jesper og jeg var sammen, tror også det gik ham på nerverne (hvilket er forståeligt) at jeg er så pisse åndssvag oppe i hovedet med sådan nogle ting. Men jeg tænker bare, hvis de nu lavet den en fed farve, med et federe logo, evt. lyserød, sort, hvid ja ALLE andre farver end den de bruger nu. Så ville jeg i hvert falde helt bestemt købe flere af deres poser (; ..

Andre ting der også kan gi kriller i min krop er hvis jeg f.eks. går forbi en tøj butik, og tøjet fra deres stativer ligger på gulvet!!!!! Jeg kan virkelig blive få lyst til at rydde op i al det rod. Og igen kommer vi ind på netto, deres butikker er fandeme også bare så rodet, at man får lyst til at gå igang med at stille tingene pænt (mon ikke det ville gi et større salg, at tingene så indbydende ud?!?!) Det er jeg nu ret sikker på.. Den dag jeg åbner min egen butik, så skal det langt fra ende i sådan en slagmark!!

Men er jeg den eneste der har det på den måde? Jeg tvivler, men min pose mani, har jeg ikke hørt andre ha…. endnu
DØD OVER NETTO POSER!!!
Netto posen

3 kommentarer

 • Sofie

  Jeg kan så trøste dig med, at jeg har en kæreste der kan nikke genkendende til den del med Netto poserne, så helt alene er du ikke 😉

  Og når det så er sagt, så andre farver på deres discount-farvede poser, JA TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Jeg undgår også helt at købe netto poser! Syntes simpelthen, at de er så grimme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Min kæreste har det ligesom dig, for ham er det bare de der stof net fra eksempelvis kvickly. Han går helt i selvsving når jeg tager nettene med ud at handle. Jeg tænker jo bare på at spare naturens ressourcer ved at undgå indkøb af plastik poser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt pynt til værelset.