Min kære mor<3

Min skønne far<3

Jeg er rigtig stolt over min far<3 Han har altid beskyttet mig, givet mig kærlighed og tryghed! Han har givet mig et hidsigt temperament, men også en viljestyrke og et gå på mod, man skal lede længe efter. Jeg kan tydeligt huske som barn, hvor skønt det var, at skulle hjem til far hver anden weekend. Jeg stod gerne en time før tid, ude foran vores hus, for at vente spændt på han kom. For når man var hjemme hos far, var det slik i lange baner, hygge sjov, altid fuld af oplevelser, OG FORKÆLELSE PÅ HØJT PLAN!
Der findes ikke den ting, jeg ikke kunne lokke ud af min far, hvis jeg bare plagede længe nok. Vi havde en helt zoologiske have hjemme hos ham, med alle de dyr vi børn ville have.
Jeg kan også huske hvor sej jeg synes min far var som barn (: det synes jeg nu også den dag i dag. Og jeg elsker ham af hele mit hjerte. Jeg er så stolt over den morfar han er til min søn & niece. Jeg er glad for at se, at han er en mindst lige så god far overfor min lillebror, som han var for os. Jeg har altid kunne komme til min far, hvis jeg havde rodet mig ud i noget skidt, der var ikke det han ikke ville hjælpe mig med, og jeg er dybt taknemmelig over at have ham i mit liv<3
Min far er både kærlig, hjælpsom, ærlig (nogle gange for ærlig (; ..), beskyttende og alt det en far skal være.. Tak fordi du altid er der for mig<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kære mor<3