Så faldt lokkerne!

My new BFF <3

Åh yiiiiar, min gamle lorte IPhone afgik ved døden. Eller det vil sige, ikk helt. Den ville bare ikke gi op! Men det betyder ikke at den ikke trængte til at blive udskiftet. Den virkede en ud af en million gange man prøvede. Så mutti gav mig lige verdens bedste gave, på det perfekte tidspunkt, nemlig en lækker ny IPhone 5<3 Og den er faldet rigtig godt til i mine hænder.. Og hvor er hun smuk og fin.. Hun skal behandles som en lille nyfødt baby, og til sikkert alles store overraskelse, så har koldsmajoren her IKKE tabt den en eneste gang, endnu!! Wehu! Og den gamle IPhone, skal DØ!! og jeg skal finde hammeren frem her en af dagene, og så skal den bare tæskes, så jeg ka få alle de aggressioner ud som jeg har haft for den mobil i en længere periode, åh hvor bliver det godt at få lov til at smadre livet ud af den 😀 <3

Go dag looooovers :*

IMG_1946

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så faldt lokkerne!