Optagelser i dag!

Barnefri weekend.

Jeg må ærligt indrømme at det er noget ensomt herhjemme uden min lille guldklump rendende i røven af mig 🙂 .<3 Men jeg er mere end dybt taknemmelig over at Williams morfar og Williams Grete vil passe ham en weekend om måneden. Og jeg ved at han er i de bedste hænder <3 Jeg stod op kl. 9.00 og følte selv at jeg havde sovet utrooolig længe, smed mig på sofaen i en times tid og gik så igang med at gøre rent, men det er svært at finde noget at bruge tiden på, når man er vant til at dagen er “styret” af ens barn, med det mener jeg, at jeg jo ikke hele tiden kan gøre lige hvad jeg har lyst til når han er her, men det som han har mest lyst<3 Så det er svært at man har tid til sig selv 😀 .. men jeg prøver at nyde det, jeg vil jo også gerne smide 5kg mere. Så måske jeg skulle få trænet lidt ekstra i dag, min vægt svinger lige nu på omkring de 47-48-49 kg, men på trods af det, synes jeg at der sagtens er plads til at stramme op!! Så frem med fitness udstyret og i træningstøjet, så har jeg også det bedre overskud i morgen, når min skønne skønne søn kommer hjem igen til mig<3 og så får jeg nok lidt besøg i aften, så jeg kan blive holdt med selvskab (: Så noget massage fodbad efter træningen, ville nok være ret så dejligt, det må jeg ha gjort klar 😀

Men ingen tvivl om at jeg saaaaavner min dejlige skønne lækre smukke William<3 Du betyder fandeme alverden for mig lille nuller<3

See you lovers :*<3

2 kommentarer

 • mette

  Hold da op, 5 kilo lyder da af meget for en størrelse som dig! Hvor høj er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   jeg er kun 156 høj d: så en lille lort 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optagelser i dag!