Julegaver fra William..

Jesper & William. (og lidt mig)

Forholdet mellem Jesper og William er rigtig godt, der går ikke en dag hvor William ikke spørger efter sin “baaarh” (som betyder far).. De ser hinanden på det niveau der passer Jesper og jeg bedst. Dvs. At der ikke er faste aftaler som er lavet i statsamtet, både Jesper og jeg har meget at se til i hverdagen, vi er begge ved at færdiggøre vores skoler, men han har været fantastisk til at hjælpe med William, hvis jeg har haft mange lektier som skulle laves. Jesper har derudover ikke en børnevenlige lejlighed (pladsmangel) og er ved at søge efter en ny lejlighed hvor både ham og William kan være 🙂:) så derfor ville jeg på ingen måde presse ham til at have ham fast hver anden weekend. Han er i bund og grund en rigtig god far overfor William, på trods af at ham og jeg ikke altid er enige om divs. ting. Men hvem er det? (;

William har også en fantastisk familie fra Jespers side, som han også ser når det passer ind for dem og mig. De har blandt andet været en tur i Zoologisk have sammen..  og selvom mig og Jesper nogle gange har haft svært ved at samarbejde, så har de altid stået med åbne arme, og som de så fint har sagt: “vi vil ikke blande os, og er ikke på nogens side, kun Williams” (: fantastiske bedsteforældre!! Og uanset hvordan Jespers og mit forhold har været, vil jeg aldrig fortryde noget, ellers havde vi aldrig fået vores lille guldklump<3

Havde du spurgt mig for 3,5år siden, ville Jesper og jeg være sammen for evigt! Ingen tvivl dengang, det var også derfor jeg som 17, næsten 18 årig fik tatoveret Jespers navn på min arm, som i dag er dækket af en blå rose.. Jesper vil altid betyde utrolig meget for mig, også selvom jeg er sikker på vi ikk finder sammen igen, så elsker jeg ham for den han har været for mig, og den far han er for William.. Og havde du spurgt mig for 2år siden, ville jeg sige at Jesper ikke bare var one in a million, but THE ONE.. Men livet tager drejninger og Jesper og jeg vokset fra hinanden, og var alt for ofte uenige.. Og efter vi fik William, kunne vi ikke bare være egoistiske og tænke på hvad vi ville, men hvad der var bedst for William, og det er ikke at høre på skænderier.
Men det er altså sådan det står til i den lille familie lige nu :)..

 

5 kommentarer

 • Sara

  Orh, sikke en sød lille fyr han er!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Way cool! Some extremely valid points! I appreciate
  you writing this post and the rest of the site is also really good.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This website was… how do you say it? Relevant!
  ! Finally I’ve found something that helped me. Kudos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What’s up, after reading this remarkable article i am too happy to share my familiarity here with mates.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too wonderful.
  I really like what you have acquired here, certainly like what
  you’re stating and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it
  wise. I can’t wait to read much more from you.
  This is really a great website.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver fra William..