Status på mit kærlighedsliv...

Glædelig jul til jer alle <3

Nu er det vist på tide, at jeg også får lavet et “glædelig jul-indlæg” og et af de fine pressebilleder Janus tog er endelig blevet offentliggjort. 😀
Så derfor vil jeg lige benytte lejligheden og aften til at ønske alle børn & voksne, en helt fantastisk jul. Må i alle få hvad i ønsker & ikke mindst en helt fantastisk dag/aften d. 24 december. I år vil jeg se om jeg ikke kan nå at hive William med i kirken til en kort gudstjeneste.. Vi er ikke særlig gode til at gå i kirke herhjemme, men juleaften, er det simpelthen så hyggeligt, så inden turen går mod Lolland til min mor, ville det være rart hvis vi kunne nå det 😉 <3

 photo 8281DB43-F7D3-43A9-9B81-C2C8B3DB9190_zpspabps62k.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på mit kærlighedsliv...