Den alternative pakke kalender, - Historier fra selveste Julemanden <3

William er alle vegne :D

Jeg elsker at have billeder af Wille mus, jeg kan slet ikke få nok af billeder af ham, jeg har, rigtig mange tusinde billeder af ham bare på min computer og på min mobil. Derudover har jeg en kuglepind med ham, jeg har magneter på køleskabet med ham, kopper med ham, sågar en musemåtte med ham på 😀

Nu var det vist på tide, at jeg også fik lavet et af de der personlige covers med ham på til min iPhone. Coveret er bestilt på inCover, her kan du få cover til stort set alle slags telefoner og iPads inkl. til den nye iPhone 6/6 plus. (se her)
De har et kæmpe udvalg på siden & der er både designs til kvinder og mænd 😉 så alle kan være med..

 photo A181AFAD-C77F-4539-8B72-C65E862C7A6D_zpsjpiesuuv.png

Det er simpelthen en glæde hver gang man tager sin telefon frem og kan se hans dejlige glade ansigt 😀 Jeg har faktisk haft svært ved at kigge på min telefon skærm lige siden, da bagsiden er SÅ meget pænere <3 😀

 photo 16103532-C90E-43CC-9900-A18907BAC8EB_zpsh62zdorr.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
– Sponsoreret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den alternative pakke kalender, - Historier fra selveste Julemanden <3