Okay, det skete så lige igen, og igen, og igen, og...... igen!

Alle elsker en tur på strøget…. MEN!

Jeg har alle dage elsket at gå i Fields, ta’ en tur på strøget, ja alle steder hvor man kan kigge og købe ting, og hvor der er liv og glade dage 😀 .. Især magasin på strøget er noget jeg holder utrolig meget af, bredt udvalg, samlet på et og samme sted! Fantastisk 😀 .. Jeg husker tydeligt som barn, at min mor tog mig og min søster med på shopping i magasin på strøget, og så sluttede vi altid af med en god frokost derinde 🙂 .. <3 SÅ hyggelige minder, og så et varehus der har holdt ved i så mange generationer :D..
Men jeg må ærligt indrømme at det er en af de ting som man må skære lidt mere fra når man bliver mor. William har i hvert falde ikke tålmodigheden til at rende rundt i flere timer sammen med mor og kigge på tøj og ting :b.. Det ender altid med at man finder på noget at lave i weekenden, der er i børnehøjde, og som lige er skræddersyet til dem. Det sker dog af og til at man lige kan ta’ en tur derind, men det er bestemt ikke nemt 😀 .

Derfor er det super fantastisk at teknologien endnu engang har givet pote, og man kan shoppe på nettet! På Magasin.dk kan man få langt de fleste af de mærker og varer som man kan få i butikkerne. Specielt deres børnetøj fra Hummel er et muuust!

 photo 10660799_10203447276077292_482550769_n_zps2a3d131a.jpg

Det er selvfølgelig ikke det samme som når man bruger flere timer på at gå rundt, og bagefter slutter af med frokost, eller holder en frokost pause midt i shoppingen, men rigtig godt alternativ.. Dengang jeg var barn, var det jo slet ikke normalt at shoppe på den måde som vi har mulighed for det i dag 😀 .. Jeg tænker tit på, gad vide hvordan vi gør det her, når William en dag er voksen, og jeg er blevet farmor 😀 Puha..

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay, det skete så lige igen, og igen, og igen, og...... igen!