Kommunen er en hjælp!

Weeehu, alle de fede programmer tilbage på skærmen :D

Yeeeih! Endelig starter alle de nice programmer som har været på “juleferie” d: og jeg har heldigvis bruger på både sputnik, viaplay & nutv. Så jeg ikke behøver at se dem når jeg vil… og ingen tvivl om at det vil blive brugt!!
Her er et par af de serier jeg helt sikkert skal følge!!

De unge mødre!
Selvfølgelig skal jeg følge med i den sæson 16 af de unge mødre! Og så er der et gensyn med mig i den kommende sæson. Som har sæsonstart Tirsdag d. 29/1 kl. 21.00 Alle pigerne er så herlige på hver deres måde, det samme gælder naturligvis deres skønne børn! Jeg glæder mig rigtig meget til at se mere til dem!<3

Paradise Hotel!
Uhh, i mandags gik endnu en fantastisk reality serie i gang, som jeg er sikker på vi er mange der trofast følger programmet fra start til slut. Og jeg er bestemt også en af de trofaste seere. Indtil videre er mine farvorit par Martin&Anna og Mette&Alexander. Jeg er hel vild med al det spas drengene laver!! Go underholdning. I det hele taget er Paradise Hotel bare kanon go’ tv!

Diva’er i Junglen.
Åhhh yir, det har jeg glædet mig helt vildt til! Har allerede fået mig en farvorit blandt de nye deltagere, som helt klart på være Joanna. Hun er sgu bare for sej! Og så glæder jeg mig også til at se al det drama der kommer d: Og ikke mindst udfordringerne.

Der er selvfølgelig mange flere så som; Årgang 0, Singleliv, Mig & min mor, DYBVAAAAD, Danish Dynamite 😀 <3

Derudover kan jeg røbe, at jeg, har fået lidt mandelig kærlighed ind i mit liv<3 Hvem og så videre har jeg ikke lyst til at afsløre. men det er dejligt igen at være lidt små forelsket!!

God dag til alle derude :*<3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommunen er en hjælp!